Acest telefon pliabil de la Samsung ar putea fi cel pe care îl voiai

Acest telefon pliabil de la Samsung ar putea fi cel pe care îl voiai

Samsung Galaxy Fold e primul telefon pliabil al companiei. Și de-acum te poți aștepta la o mulțime de alte dispozitive similare. Cel din 2020 ar putea avea însă un design diferit.

Samsung Galaxy Fold e disponibil și în România, dacă vrei să folosești încă de acum telefonul viitorului. Costă 9.500 de lei, dar prețul mare era cumva firesc. Oricum, în 2020, compania ar experimenta cu o altă abordare. E vorba de un telefon „cu clapetă”.

În timp ce Galaxy Fold se poate plia pe verticală, Samsung Galaxy Fold 2 s-ar plia pe orizontală. Imaginile de acum au fost publicat pe Twitter de unul dintre oamenii care au mai dat informații neoficiale până acum. Pliat, telefonul devine un gadget pătrat.

Galaxy Fold 2 ar fi o extindere a gamei de telefoane pliabile Samsung

Samsung-Galaxy-Fold-2-imagini

Odată cu Galaxy Fold din 2019, Samsung a intrat, oficial, în cursa telefoanelor pliabile. Astfel, în 2020, ar încerca o extindere a gamei prin abordări de design diferite. Vede apoi care-i mai popular.

În cazul acestui model, când este pliat, pe exterior rămân o cameră foto duală şi un ecran secundar pe care poți vedea ora, notificări și eventual calendar. Te poți raporta la acest ecran ca la modul Always On de pe actualele telefoane.

Totodată, e posibil ca acest telefon să fie mai ieftin, undeva la 1.500 de euro. Și asta înseamnă compromis la camerele foto, baterie și eventual construcție. Galaxy Fold 2 ar urma să fie prezentat odată cu Galaxy S11, în februarie. Cert e însă că va rula Android 10, cu interfața One UI 2.0, și ar avea modem 5G. Cât despre telefonul deja disponibil în România, poți afla mai multe despre el din acest articol.

Dacă prețul noului telefon Samsung ți se pare mare, gândește-te că așa va fi în primii doi-trei ani, indiferent câte versiuni va lansa. Din 2025 te poți aștepta ca telefonul pliabil să devină mainstream, dacă au succes aceste iterații de pionierat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: