Cea mai importantă veste de la Samsung: aceste telefoane vor primi Android 11

Cea mai importantă veste de la Samsung: aceste telefoane vor primi Android 11

După lansarea unei versiuni beta către public a One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20, care a avut loc la începutul lunii trecute, Samsung a extins programul beta One UI 3.0 la seria Galaxy Note 20.

Deși aceste dispozitive nu și-au primit încă prima lor versiune stabilă One UI 3.0 bazată pe Android 11, Samsung a anunțat acum că va extinde programul beta One UI 3.0 pentru a include încă o serie de dispozitive din gama dispozitivelor pliabile și nu numai.

Telefoanele Samsung pliabile vor trece la One UI 3.0, bazată pe Android 11

Potrivit postărilor recente pe forumurile comunității Samsung Coreea, programul beta One UI 3.0 va fi disponibil în curând pentru cele mai recente dispozitive pliabile ale companiei – Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G.

Deși postările nu menționează o dată exactă, ne așteptăm ca actualizarea beta One UI 3.0 pentru dispozitive să fie lansată cândva în următoarele săptămâni.

Împreună cu Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip 5G, Samsung extinde, de asemenea, One UI 3.0 beta la unele dintre modelele sale mai vechi, inclusiv seria Galaxy S10 și seria Galaxy Note 10.

Compania a distribuit postări similare care anunță lansarea beta pentru aceste dispozitive și, nici ele, nu menționează o dată de lansare. După lansarea actualizării beta One UI 3.0 pentru aceste dispozitive, ar trebui să fie vizibil un banner care anunță lansarea în aplicația Samsung Members.

Poți apăsa pe banner pentru a te înregistra la programul beta și apoi poți apăsa pe butonul de înregistrare de pe pagina următoare. După ce aplicația va procesa înscrierea, vei primi actualizarea beta One UI 3.0 pe dispozitivul tău.

Se așteaptă ca Samsung să configureze thread-uri de actualizare One UI 3.0 pentru fiecare dintre aceste dispozitive pe forumurile sale, unde testerii beta vor putea să-și împărtășească feedback-ul cu privire la lansarea beta deschisă.

Utilizatorii Samsung Community și Reddit au raportat că actualizarea beta One UI 3.0 se lansează deja pentru modelul coreean Galaxy Note 10+ 5G.

Etichete: