Trucuri prin care RCS-RDS îți dă TV oriunde ești: ce îți oferă ofertele Digi

Trucuri prin care RCS-RDS îți dă TV oriunde ești: ce îți oferă ofertele Digi

RCS-RDS are pachete speciale pentru internet și TV. Printr-o aplicație Digi, dar și printr-un abonament special, te poți bucura de televiziune oriunde ești. Uneori nici nu-ți trebuie semnal la telefon ca să ai aproape toate emisiunile preferate.

La cât de mult s-a dezvoltat tehnologia în prezent, nu prea ai scuză să nu te bucuri de ceea ce-ți place. Chiar dacă ești în continuare fanul televiziunilor, ofertele de la RCS-RDS te pot ajuta să le ai aproape. Prin Digi Online, de exemplu, ai nevoie doar de telefon și-o conexiune la internet.

RCS-RDS îți aduce televiziunea și în vârf de munte

RCS-RDS are două oferte de abonament de televiziune prin satelit. Prima ofertă se numește Digi TV Popular și ai acces la 25 de canale TV digitale. Ai și trei extraopțiuni disponibile: Film Now, Adult și Maghiar. Pachetul costă 17 lei pe lună, dar poți adăuga mai multe extraopțiuni și primești reducere pe factură.

A doua opțiune este Digi TV Bază, pentru care plătești 25 de lei pe lună. Ai 60 de canale TV digitale, acoperire la nivel național și canalele Digi incluse. Sigur, poți adăuga și extraopțiuni la preț mai mare. Astfel, ai extraopțiunea HBO (conține cele trei canale HBO și costă 13 lei/lună). Există și pachetul MaxPak (conține cele trei canale HBO, Cinemax 2 și Cinema HD pentru 15 lei/lună), dar mai sunt și celelalte: Film Now, Adult și Maghiar.

Digi Online cu acces la canale TV online, oriunde ai internet

Platforma pe care operatorul o pune la dispoziția celor interesați să se uite la TV de oriunde se numește Digi Online. Cuprinde peste 60 de canale TV pe care le poți accesa de unde vrei tu și de pe orice dispozitiv. Avantajul ar fi că aplicația e bună și pentru chestiuni care țin de contul tău. Și e disponibilă pe Android, iOS și Windows.

Înregistrarea pe platformă este destul de simplă: nu ai nevoie decât de codul de client și de parolă. În cazul în care nu ai deja un cont de client, îți poți crea unul. Pentru a putea urmări canlele TV online, vei avea nevoie de un număr de contract și o factură RCS-RDS.

Dacă nu ești client, poți doar să vezi Digi24 și UTV. Sigur, dacă nu vrei să mori de plictiseală, sunt bune și acestea.

Citește și: