Oferta RCS-RDS: cum te uiți la televizor oriunde ești, chiar și fără TV

Oferta RCS-RDS: cum te uiți la televizor oriunde ești, chiar și fără TV

Internetul a luat de ceva vreme locul televiziunii, dar dacă ai chef să treci prin programele TV, RCS-RDS are și un serviciu online pentru asta.

Platforma pe care RCS-RDS o oferă celor interesați să se uite la TV de oriunde se numește Digi Online. Cuprinde peste 60 de canale TV pe care le poți accesa de unde vrei tu și de pe orice dispozitiv.

Operatorul RCS-RDS te lasă să urmărești canale TV de știri, filme, seriale, desene animate, generaliste și chiar unele internaționale. Platforma Digi Online poate fi extrem de utilă și pentru pasionații de sport. Aceștia pot urmări sporturile preferate pe DigiSport 1, DigiSport 2, DigiSport 3, DigiSport 4.

Serviciul ar putea fi cel mai util atunci când nu ai acces la televizor, dar vrei să urmărești neapărat un program TV.

Cum poți avea acces online la canalele TV oferite de RCS-RDS

Înregistrarea pe platformă este destul de simplă: nu ai nevoie decât de codul de client și de parolă. În cazul în care nu ai deja un cont de client, îți poți crea unul. Pentru a putea urmări canlele TV online, vei avea nevoie de un număr de contract și o factură RCS-RDS.

Odată ce ai intrat în contul de client, vei accesa secțiunea Serviciile mele, apoi vei selecta Digi Online. Setezi un nume de utilizator și o parolă și ești gata să te uiți la canalele TV online.

Un avantaj este și faptul că te poți conecta de pe orice device: laptop, tabletă sau telefon. În cazul unui desktop, te vei conecta direct din browser, la adresa www.digi-online.ro. Pentru telefoane și tablete, aplicația pentru TV de la RCS-RDS este disponibilă și pe Android, iOS și chiar și Windows. Vei putea avea acces simultan pe cinci dispozitive.

Dacă te conectezi pe telefon, procesul este și mai ușor. Poți activa Digi Online numai cu numărul de telefon Digi Mobil.

În cazul în care nu ești client al serviciilor TV de la RCS-RDS, nu vei avea toate beneficiile. Totuși, poți instala aplicația și urmări două canale ale operatorului: Digi24 și UTV. Nu contează din ce rețea de conectezi.