Oferta DIGI RCS – RDS: care e cel mai ieftin abonament de televiziune prin cablu

Oferta DIGI RCS - RDS: care e cel mai ieftin abonament de televiziune prin cablu
Oferta DIGI RCS - RDS la televiziune prin cablu

Oferta DIGI RCS – RDS pentru televiziunea prin cablu include abonamente care pornesc de la 17 lei și ajung la 26 de lei. În funcție de preț, numărul de canale pe care le puteți urmări variază între 25 și 70.

Dacă optezi pentru abonamentul analogic de televiziune prin cablu de la DIGI RCS – RDS, va trebui să scoți din buzunar 26 de lei lunar. Vei avea acces gratuit la 60 de canale TV online prin aplicația Digi Online și următoarele canale incluse: canalul de știri Digi 24, canalele de documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World și canelele sportive Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4.

Prețul abonamentului conține TVA, iar grila canalelor TV poate varia în funcție de specificul grilei locale, minimul fiind de 59 canale TV.

Oferta DIGI RCS – RDS la televiziune prin cablu

Dacă vrei pachetul DIGI TV bază, vei plăti 25 de lei pentru peste 60 de canale TV, iar următoarele vor fi incluse: Digi 24, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4. Prețul abonamentului conține TVA și vei avea și extraopțiuni disponibile: HBO pentru 13 lei pe lună, MAXPAK pentru 15 lei, FILM NOW pentru 3 lei, canale pentru adulți pentru 1 leu și posturi TV în limba maghiară pentru 1 leu.

Cel mai ieftin abonament de televiziune prin cablu de la DIGI RCS – RDS este cel popular, pentru care va trebui să plătești doar 17 lei pe lună (TVA inclus). Vei avea peste 25 de canale TV pe care să le urmărești și ai și extraopțiuni: FILM NOW pentru 3 lei, canale pentru adulți pentru 1 leu și posturi TV în limba maghiară pentru 1 leu.

În plus ai varianta televiziunii prin satelit și te poți bucura de experiențe digitale oriunde. Poți monta oriunde antena prin satelit, iar echipamentul poate fi cumpărat. Mai multe informații despre ofertele DIGI RCS – RDS sunt oferite pe pagina de internet digiromania.ro.