Ofertele RCS-RDS care pun cablul pe steroizi: ce super opțiuni ai acum

Ofertele RCS-RDS care pun cablul pe steroizi: ce super opțiuni ai acum

Foarte probabil știi RCS-RDS datorită serviciilor de cablu. Dar știai că poți profita și mai mult de abonamentul tău? Probabil că nu, așa că aceste extraopțiuni îți arată cum îl pui pe steroizi.

În cazul în care vrei televiziune prin cablu, digital, la RCS-RDS dai 30 de lei pe lună pentru 140 de canale digitale, dintre care 28 sunt HD. Mai mult, ai și 60 de canele disponibile în aplicația Digi Online, ca să nu fii niciodată prea departe de posturile tale preferate.

În acest pachet de la RCS-RDS ai inclus pachetul Analogic. Totodată, beneficiezi de canalele TV Digi în același abonament. Astfel, ai acces la Digi 24, canale de documentare World, Life și Animal World, dar și canalele sportive Sport 1, Sport 2, Sport 3, Sport 4.

Ce extraopțiuni ar trebui să iei în calcul pentru abonamentul RCS-RDS

Ca extraopțiuni de la RCS-RDS, prima și cea mai evidentă este Digi 4K. Ai conținut la cea mai mare rezoluție, în special conținut sportiv. Costă cinci lei pe lună. Dacă nu te interesează atât de mult, din fericire, nu-i singura.

A doua opțiune ar fi să iei de la RCS-RDS un pachet pentru HBO. Astfel, ai acces la HBO 2, HBO 3, ambele în HD, dar și acces gratuit la HBO Go. Costă totul doar 13 lei pe lună și e ceva mai bine decât dacă ai avea doar serviciul online de streaming. De exemplu, Netflix e ceva mai scump și e unul singur.

Mai ai și ceea ce RCS-RDS numește MaxPak: 15 lei pe lună și primești cinci canale TV cu filme și seriale. Pe lângă posturile HBO ai Cinemax HD și Cinemax 2. Altfel, ai și Film Now cu trei lei pe lună și beneficiezi de acces la Film Now.

Iar dacă vrei ceva pentru distracții nocturne, ei bine, sigur că există și extraopțiune pentru adulți. Dai un leu pe lună și ai SuperOne HD. Toate extraopțiunile sunt listate pe site-ul furnizorului.

Citește și:
Etichete: