Ofertele RCS-RDS prin care ai TV oriunde ești: cât costă și ce primești

Ofertele RCS-RDS prin care ai TV oriunde ești: cât costă și ce primești
Andrei Simion
Andrei Simion
09:59 05.07.2019

O casă nu poate fi completă fără un televizor, iar un TV are nevoie un abonament ca să fie valorificat la maximum. Ce ofertă are RCS-RDS pentru tine.

RCS-RDS are două oferte de abonament de televiziune prin satelit. Prima ofertă se numește Digi TV Popular și ai acces la 25 de canale TV digitale și ai și trei extraopțiuni disponibile: Film Now, Adult și Maghiar.

Pachetul costă 17 lei pe lună, dar poți adăuga mai multe extraopțiuni și primești reducere pe factură. Ai reducere de 1 leu/lună dacă alegi două extraopțiuni TV. Mai mult, dacă alegi trei extraopțiuni TV ai doi lei pe lună reducere.

Extraopțiunea Film Now (canal de filme) costă trei lei pe lună, extraopțiunea adult se rezumă la 1 leu pe lună în plus, iar cea maghiară tot un leu pe lună.

Oferta RCS-RDS pentru TV

Abonamentul Digi TV Baza conține peste 60 de canale tv digitale, are acoperire națională și costul este de 25 de lei pe lună. Același sistem de reducere pe factură pentru adăugarea mai multor extraopțiuni se aplică și aici.

La abonamentul Digi TV Bază de la RCS-RDS ai extraopțiunea HBO (conține cele trei canale HBO și costă 13 lei/lună), apoi există pachetul MAXPAK (conține cele trei canale HBO și Cinemax HD pentru 15 lei/lună), dar mai sunt și celălalte pachetele Film Now, Adult și Maghiar.

Mai există și pachetul Digi 4K și astfel ai acces la canalul 4K al televiziunii. Ce vezi dacă alegi Digi 4K? Nu mare lucru. În general, poți urmări documentare, filme despre natură, clipuri video și meciuri de fotbal din Champions League și Europa League. Nu există filme sau emisiuni 4K.

Digi 4K a debutat pe 24 noiembrie și postul a fost gratuit pe perioada testelor. Din 1 februarie 2019, televiziunea Digi 4K a fost inclusă în pachetul serviciilor de cablu. Cei care vor acest canal TV trebuie să aibă și un smart CAM. Acesta trebuie introdus într-un televizor compatibil (unul care suportă o asemenea rezoluție). Canalul nu poate fi recepționat cu un receptor HD sau SD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI