28 iun. 2019 | 13:39

Surpriza Samsung pentru toți românii: cum te bucuri de YouTube ca „bogații”

ACTUALITATE
Surpriza Samsung pentru toți românii: cum te bucuri de YouTube ca „bogații”

Samsung a pregătit o surpriză însemnată pentru cei care îi folosesc telefoanele. Ai acces gratuit la versiunea pe bani a YouTube. Ce trebuie să faci?

Ți-ai dori un YouTube fără reclame? Ei bine, Samsung s-a gândit la tine și acum a pregătit o ofertă pe măsură. Primești câteva luni gratuite de acces la YouTube Premium. Tot ce trebuie să faci e să ai un telefon al producătorului. Sigur, mai sunt câteva detalii, dar înainte de asta să afli de ce contează să ai acces la YouTube Premium.

Utilizatorii acestui serviciu beneficiază de o experiență fără reclame, cu rulare în background și posibilitatea de a descărca videouri. Te poți uita la ele offline, când internetul nu e disponibil. Ai, de asemenea, acces la conținutul YouTube Originals. E un fel de Netflix, dar mult mai sărac în conținut.

Ce trebuie să faci ca să profiți de oferta Samsung pentru YouTube Premium

Dacă ai un Samsung Galaxy S10, S10e sau S10 Plus, ai acces timp de patru luni, gratis, la versiunea pe bani a serviciului Google. Dacă ai alt telefon, activat începând din 20 februarie, atunci ai acces doar două luni. Perioada standard de trial este de o lună.

Ca să ai acces la această ofertă trebuie să te înscrii în Samsung Members. Foarte probabil deja ai făcut asta, dar dacă încă nu e simplu. Accesezi aplicația, completezi tot ce-i de completat, apoi te bucuri de conținutul de pe YouTube fără reclamele enervante.

Ca hardware, Samsung Galaxy S10 și S10 Plus sunt cele mai bune telefoane ale companiei. Au ecrane 2K+ cu suport pentru HDR10+, procesoare performante și o baterie ceva mai mare decât predentele. În cazul Galaxy S10e, acel model este mai mic, cu un ecran Full HD+, dar menține suportul pentru HDR10+ și un grad ridicat de luminozitate pentru ecran. De asemenea, sunetul este foarte bun pe oricare dintre dispozitive.