15 mai 2019 | 13:49

YouTube aduce în România două versiuni care îți vor face viața mai ușoară

ACTUALITATE
YouTube aduce în România două versiuni care îți vor face viața mai ușoară

YouTube vine acum cu alte două noi versiuni, YouTube Music și YouTube Premium, lansate în zece țări europene, printre care și România.

YouTube Music este noua aplicație specializată pe muzică de la YouTube care îți permite să asculți, să descoperi sau să vizionezi muzica preferată într-un singur loc.

YouTube Music promite mai multe lucruri. Aici poți găsi piese oficiale, albume, playlist-uri create de fani sau generate de aplicație. Acestea pleacă de la un artist sau o piesă și au căpătat denumirea populară de „radio”. De asemenea, vei avea acces la remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri și toată muzica de nișă și rară care se găsește doar pe YouTube. Aplicația vine și cu recomandări personalizate, bazate pe ascultările anterioare, unde te afli și ce faci.

Noua aplicație YouTube Music e disponibilă și în Play Store sau App Store sau poate fi accesată de pe desktop la music.youtube.com.

Aplicația YouTube Music vine în două variante: prima este gratuită și vine la pachet cu reclame. A doua, YouTube Music Premium, se poate accesa doar cu abonament. Varianta aceasta oferă câteva chestii în plus față de versiunea gratuită. În primul rând, nu vei mai vedea reclame, dar va face, de asemenea, disponibilă redarea în background. Oferă și posibilitatea de descrăcare, pentru a asculta muzică offline.

Abonamentul pentru această versiune costă 22 lei pe lună. Totuși, prima lună e de test, deci poți utiliza platforma gratuit în primele 30 de zile.

YouTube Premium vine în România

În România este disponibilă acum și YouTube Premium, o versiune  pentru întreaga platformă video.

Utilizatorii acesteia beneficiază de o experiență pe YouTube fără reclame, cu rulare în background și posibilitatea de a descărca video-uri, alături de YouTube Music Premium. Oferă, de asemenea, acces la conținutul YouTube Originals, ce cuprinde seriale și filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City și multe altele.

YouTube Premium este gratuit în prima lună, iar apoi disponibil cu un abonament de 26 lei/lună.  Este disponibil la adresa youtube.com/premium.