Samsung Galaxy S10 va avea aceste accesorii dezvăluite „din greșeală”

Samsung Galaxy S10 va avea aceste accesorii dezvăluite „din greșeală”

Samsung nu mai așteaptă ca alții să dea din casă pe internet despre produsele sale, ci o face singură printr-o actualizare a unei aplicație de Android. Așa știm accesoriile pentru Samsung Galaxy S10.

O actualizare a aplicației Samsung pentru dispozitive purtabile a dezvăluit din greșeală întreaga linie de accesorii care ar fi dezvăluite odată cu lansarea Samsung Galaxy S10.

Galaxy Wearable pe Android, cunoscut înainte ca Samsung Gear, îți arată mai multe produse pe pagina principală, inclusiv o pereche de căști wireless, un ceas inteligent și o brățară de fitness.

Galaxy Watch Active este primul pe listă și pare a fi același smartwatch cu acentul pus pe sport care a apărut pe internet destul de curând cu numele de Galaxy Sport. Acesta are un cadran de 40 mm și vine în două culori. Ceasul ar putea avea un display de 1,3 inci cu o rezoluție de 360 x 360 pixeli, ar avea integrat și un difuzor și un model ar fi și compatibil LTE. Vine la fix ca să fii mai conectat la un Samsung Galaxy S10.

Este de așteptat ca bateria ceasului să fie de 230 mAh, cu 30% mai mică decât cea regăsită pe Galaxy Watch, dar trecerea de la procesorul de 14 nm Exynos 7270 la un procesor mai eficient din punct de vedere energetic de 10 nm Exynos 9110 ar putea duce la păstrarea unei autonomii similare cu Galaxy Watch. Dacă tot vorbim de un Samsung Galaxy S10, e bine să fie și un ceas nou.

Următorul pe listă este Galaxy Fit și Galaxy Fit e. Sunt două brățări de fitness de fitness cu curele de cauciuc pe care să le conectezi la Samsung Galaxy S10. Numele de Galaxy Fit e a apărut în urmă cu o lună, dar nu știm exact de la ce vine acel „e” și cum diferă acest model de brățară față de Galaxy Fit.

Este de așteptat ca brățara să includă GPS, monitorizarea bătăilor inimii și posibilitatea de a stoca muzică.

În cele din urmă, avem confirmarea pentru căștile wireless Galaxy Buds. Ar putea fi încărcate wireless (prin procedeul de încărcare inversă) de la Samsung Galaxy S10. Acestea pot fi cumpărate în negru sau alb.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge