Schimbarea de pe Samsung Note 10 care te va nemulțumi

Schimbarea de pe Samsung Note 10 care te va nemulțumi

Samsung Note 10 urmează să se lanseze în luna august, dar deja avem mai multe informații despre ce va avea (sau nu) telefonul.

Printre cele mai mari schimbări față de modelele anterioare se numără cea legată de portul pentru căști. Compania ar urma să renunțe la portul jack de 3.5mm pentru și ar alege în schimb varianta USB-C pentru căști.

Acesta nu este singurul telefon al producătorului sud-coreean care vine fără clasicul port de 3.5mm. Primul telefon pentru care Samsung n-a mai folosit portul clasic a fost Galaxy A8, lansat în 2018. A urmat apoi modelul A80, în 2019. De asemenea, și celebrul Samsung Galaxy Fold vine tot fără port jack. La fel ca și în cazul Samsung Note 10, nici pentru telefonul pliabl nu-ți vei putea folosi vechea pereche de căști. Avantajul în acest caz e că telefonul vine la pachet cu o pereche de Galaxy Buds, ca să nu duci chiar atât de tare dorul vechilor căști.

Astfel, mulți potențiali cumpărători ar putea fi dezamăgiți dacă zvonul va deveni realitate. Pentru cei nemulțumiți de schimbare, există opțiunea unor căști wireless, prin Bluetooth. De asemenea, dacă vrei să continui să folosești vechile căști, poți folosi în schimb un adaptor. Încă nu știm dacă producătorul îți va face viața mai ușoară și va adăuga unul în cutia telefonului Samsung Note 10.

Cu ce alte schimbare ar veni Samsung Note 10

Există zvonuri potrivit cărora compania ar mai renunța la o caracteristică pentru modelul Note 10. Telefonul ar putea să apară fără niciun buton fizic. Totuși, spre deosebire de portul jack, butoanele laterale nu vor lipsi, de fapt, de pe modelul Note 10.

Ice Universe, cunoscut pentru dezvăluirile sale, a anunțat într-o postare pe Twitter că încercarea companiei de a renunțat la butoane a fost una eșuată. Aparent, versiunea fără butoane nu ar fi trecut testele riguroase ale companiei.

Vom știi cu siguranță abia în august, la lansarea Samsung Note 10.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: T3