27 mart. 2019 | 08:27

Gluma proastă care te lasă fără contul de Twitter îți arată cât de răi sunt oamenii

ACTUALITATE
Gluma proastă care te lasă fără contul de Twitter îți arată cât de răi sunt oamenii

O nouă glumă proastă a început să se propage pe internet. Aceasta a lăsat foarte mulți utilizatori ai rețele sociale fără contul de Twitter dintr-un motiv logic.

În ultimele zile, s-a propagat pe internet un mesaj viral legat de obținerea unor teme suplimentare în interfața Twitter. Niște indivizi malițioși au venit la înaintare cu ideea că, dacă îți schimbi data de naștere în orice zi din 2007, vei debloca culori ascunse pentru aplicația de mobil a platformei de microblogging. Dacă încerci sfatul cu pricina, consecința este însă cu totul alta.

Prin schimbarea datei de naștere în 2007, notifici Twitter că, de fapt, ai 12 ani, în contextul în care vârsta minimă pentru un cont este de 13 ani. În consecință, contul îți este blocat și nu mai ai posibilitatea să te autentifici pentru că nu ai vârsta legală.

Situația aparent penibilă a devenit suficient de gravă încât cei de la Twitter s-au simțit nevoiți să facă o postare oficială pe marginea subiectului. Momentan, nu există un raport oficial care să confirme numărul celor afectați de răutatea online, dar probabil că nu sunt foarte puțini. Ai fi uimit de ce sunt dispuși să facă oamenii pentru o schimbare minoră de interfață, chiar și dacă nu sunt încâtați de ea.

Ca să-ți deblochezi contul, soluția s-ar putea să nu fie ideală pentru majoritatea persoanelor. După gestul cu pricina, singurul gest pe care îl poți face este să contactezi Twitter Support și să le trimiți o poză cu buletinul. În teorie, după acel pas, ar trebui să-ți poți recâștiga accesul la cont. Aparent, instrucțiuni detaliate pentru recuperarea contului au fost trimise și prin email celor care și-au schimbat data de naștere în 2007.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele