Surpriza Samsung pentru cel mai ieftin Galaxy S10

Surpriza Samsung pentru cel mai ieftin Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil și într-o versiune mai ieftină. Va avea aproximativ același design cu al modelelor premium, dar compromisurile sunt însemnate.

Despre un Samsung Galaxy S10 Lite s-a vehiculat încă de când s-au înmulțit zvonurile despre noul telefon Samsung. Acum știm că se va numi Samsung Galaxy S10 E, iar acel „E” ar veni de la „Essential”. Altfel spus, tot ce-i esențial, iar prețul mai mic.

Toate telefoanele Samsung Galaxy S10 vor fi mai scumpe decât modelele din 2018. E aceeași linie de scumpire pe care, până acum, au aplicat-o Apple și Huawei. Samsung Galaxy S10 va fi prezentat pe 20 februarie, iar în magazine ar fi disponibil din 6 sau 8 martie. Evident, va fi o perioadă dedicată precomenzilor.

Samsung Galaxy S10 E în centrul atenției acum datorită unei funcționalități destul de rar întâlnită pe telefoanele Samsung. Va avea scanner de amprentă, dar în loc să fie pe spate sau pe față (integrat în ecran), va fi în butonul Power. E o soluție folosită și de alte companii, inclusiv Razer pe Phone 2.

Samsung Galaxy S10 E ar avea 128 GB spațiu de stocare, un ecran de 5,8 inci S-AMOLED, 6 GB de memorie RAM și două camere pe spate. E de așteptat că cele două camere vor fi aceleași de pe Galaxy Note 9. Pe spate va avea o cameră de selfie.

Samsung Galaxy S10 E profil

Sistemul de operare va fi Android Pie cu interfața One UI care-i deja disponibilă pe Samsung Galaxy S9 și Note 9.

Chiar dacă Galaxy S10 E va fi mai ieftin, raportarea e făcută strict la celelalte două modele: Galaxy S10 și S10 Plus. Altfel, telefonul acesta va costa cel puțin 750 de euro (aprox. 3.600 de lei). E, totodată, o alternativă la iPhone Xr. Samsung Galaxy S10 ar fi lansat și într-o versiune premium, cu spate din ceramică. Sigur, acest model nu va fi ieftin, dar ar trebui să fie mai rezistent la zgârieturi și, eventual, la căzături.

Mai multe informații despre Samsung Galaxy S10

Citește și:
Sursa: Forbes