Preț Samsung Galaxy S10: cât costă Samsung Galaxy S10 în România

Samsung Galaxy S10 a fost anunțat pe 20 februarie și-a fost pus direct la precomandă. Ai ocazia să-l cumperi până pe 7 martie și poți câștiga o pereche de Galaxy Buds, noile căști wireless ale Samsung.

Dacă ești curios cât costă Samsung Galaxy S10, am adunat mai jos prețurile oficiale, comunicate. Sunt de la eMAG (piața liberă), dar și de la operatori: Orange, Vodafone și Digi Mobil. Telekom pierde runda asta, că n-a afișat niciun anunț despre noul telefon Samsung.

Totul despre: Samsung Galaxy S10 – Când Samsung a ascuns un computer într-un telefon

Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus – acestea sunt modelele pe care trebuie să le știi. Toate au hardware bun, toate au cel mai performant ecran al companiei și vor fi disponibile fizic din 8 martie în România. Până atunci vor fi deschise precomenzile.

Samsung Galaxy S10 are mai multe camere foto, un ecran perforat, un scanner nou (ultrasonic) și inovator pentru amprente, dar și o interfață mai bine gândită pentru tine ca utilizator.  Toate telefoanele au Android Pie cu interfața One UI.

Cea mai mare schimbare pe care Samsung o face e la ecran. El e mai bun, dar este și perforat – de aceea îl și numește Infinity-O. E soluția găsită de companie ca să nu facă o crestătură în ecranul lui Samsung Galaxy S10, cum au iPhone, Huawei și alte telefoane.

Mai jos regăsești prețurile pentru Samsung Galaxy S10 pentru România.

Cât costă Samsung Galaxy S10e în România

Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e cu dual camera

Samsung Galaxy S10e e o versiune mai accesibilă a aceluiași telefon. Nu are trei camere pe spate, dar ca hardware e deosebit, ceea ce contează, de fapt. Are și preț mai mic și păstrează aceleași trăsături premium ale seriei.

  • Specificații: ecran de 5,8 inci Dynamic AMOLED, 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, cameră duală pe spate, o cameră pentru selfie și baterie de 3.100 mAh
  • Preț Samsung Galaxy S10e în România: 3.500 lei

Cât costă Samsung Galaxy S10 și ce versiuni sunt în România

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 cu trei camere principale
  • Specificații: ecran de 6,1 inci Dynamic AMOLED, 8 GB de memorie RAM + 128 GB spațiu de stocare sau 8 GB RAM + 512 GB spațiu de stocare, cameră triplă pe spate, baterie de 3.400 mAh
  • Preț Samsung Galaxy S10 în România: 4.300 lei / 5.500 lei a doua versiune

Cât costă Samsung Galaxy S10 Plus (și cea mai scumpă versiune)

Samsung Galaxy S10-4
Samsung Galaxy S10 Plus are și spate din ceramică în anumite versiuni
  • Specificații: ecran de 6,4 inci Dynamic AMOLED, 8 GB de memorie RAM + 128 GB spațiu de stocare / 8 GB RAM + 512 GB spațiu de stocare (spate alb sau negru din ceramică) / 12 GB RAM  + 1 TB stocare (spate alb sau negru din ceramică), cameră triplă pe spate, cameră duală de selfie, baterie de 4.100 mAh
  • Preț Samsung Galaxy S10 Plus în România: 4.800 lei / 6.000 lei / 7.800 lei
Samsung Galaxy S10 Plus, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e
De la stânga la dreapta: Samsung Galaxy S10 Plus, Galaxy S10 și Galaxy S10e

În timp ce Digi Mobil nu listează cel mai scump Samsung Galaxy S10, e disponibil la Orange și Vodafone. La acești doi operatori am avut surpriză să descopăr varianta de 12 GB RAM cu 1 TB de stocare la preț mai mic decât la eMAG. Sigur, e în continuare un preț mare, dar la eMAG e un pic mai sus.