Samsung Galaxy S10 va avea căști de care chiar ai nevoie și nu doar atât

Samsung Galaxy S10 va avea căști de care chiar ai nevoie și nu doar atât
Sursa foto: WinFuture

Poate că visezi la lumea fără fire, poate că nu, dar cert e că modelele clasice de căști sunt pe cale de dispariție. Chiar dacă Samsung Galaxy S10 va păstra mufa pentru ele, a pregătit o pereche ceva mai bună și mai utilă. Și asta nu-i tot.

Samsung Galaxy S10 se va încărca wireless, dar va fi capabil și să încarce alte accesorii wireless. Da, o să zici că e o funcționalitate pe care a preluat-o de la Huawei – care o folosește pe Mate 20 Pro. Dar dacă e o funcționalitate bună, atunci să fie pe cât mai multe telefoane. În cazul Samsung Galaxy S10, opțiunea de reverse charging va fi folosită, în primul rând, pentru a încărca o pereche de căști wireless.

Căștile pe care le pregătește Samsung s-ar numi Galaxy Buds și sunt similare modelului Jabra Elite Sport. Sigur, designul nu-i revoluționar, dar sunetul ar putea fi – dacă Samsung folosește acceași tactică pe care a avut-o pentru căștile cu fir. Dincolo de asta, foarte probabil nu vor fi oferite la pachet cu Samsung Galaxy S10, ci vor putea fi cumpărate separat.

Conform informațiilor neoficiale de până acum, căștile wireless pentru Samsung Galaxy S10 ar costa aproximativ 150 de euro. E undeva în zona AirPods de la Apple, dar depinde de la piață la piață. Oricum, cea mai importantă funcționalitate e că vor putea fi încărcate pe telefon ceea ce le face wireless în mai multe sensuri.

Dincolo de căști și renunțarea treptată la cabluri, Samsung Galaxy S10 va mai avea și un ecran fenomenal. Va fi un ecran premium S-AMOLED cu suport pentru 10bit, un fel de Sfântul Graal al videografiei și culorii digitale. Standardul cu pricina este același folosit de conținutul HDR de pe Netflix și YouTube. Iar odată cu HDR știi că primești imagini mai bune, cu detalii mai clare și trece fine între zonele luminoase și întunecate. Da, prețul va fi pe măsură.

Sursa: TechRadar