Samsung Galaxy S10 va avea un ecran fenomenal

Samsung Galaxy S10 va avea un ecran fenomenal

Seria de gadgeturi Samsung Galaxy S10 se anunță a fi una spectaculoasă și va include câte un gadget interesant pentru fiecare posibil client.

La fel ca în ultimii ani, iminenta lansare a unui smartphone de top a ajuns să fie însoțită de un val de speculații și zvonuri. Producătorii au devenit din ce în ce mai incapabili în a ține un secret, iar detalii precum cele de mai jos au mari șanse să se dovedească a fi adevărate.

Conform unei surse, avem noi detalii referitoare la Samsung Galaxy S10 E, Samsung Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus. Pentru că există niște prototipuri funcționale undeva și cineva a avut ocazia să se joace cu ele, aflăm că va fi vorba de trei terminale de top construite în jurul unui ecran premium Super AMOLED cu suport pentru procesarea imaginilor pe 10 biți de culoare. Standardul cu pricina este același folosit de conținutul HDR de pe Netflix și YouTube.

Ca referință, aceleași particularități de panou există și în cazul Galaxy S9 și Note 9, deci va fi interesant de analizat modul în care vom vorbi de un upgrade vizual. Camera frontală ascunsă într-o perforație în ecran este de 10 megapixeli cu stabilizare optică de imagine, dual pixel autofocus și posibilitatea capturării de clipuri video în 4K. O a doua cameră frontală pe Samsung Galaxy S10 Plus va facilita realizarea fotografiilor de tip portret.

În mod previzibil, senzorul de amprentă ascuns în ecran în cazul Samsung Galaxy S10 și S10 Plus va fi semnificativ mai rapid decât cele pe care le avem deja prezente pe o varietate de aparate. În schimb, contrar altor zvonuri anterioare, se pare că nu va ocupa o treime din ecran, ci o suprafață restrânsă.

Fără a avea butoane capacitive la bază, terminalele de top vor putea fi în continuare trezite din standby printr-un tap pe ecran sau o apăsare pe senzorul de amprentă din spatele panoului.

La capitolul particularități care vor face diferența, Samsung Galaxy S10 Plus va folosi o baterie de 4100 mAh și va suporta încărcare wireless reversibilă. Clipurile în format super slow motion vor crește de la 0,2 – 0,4 secunde până la 0,4 – 0,8 secunde.

Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus vor fi disponibile pe alb, negru, turcoaz și albastru, în funcție de piață. Galaxy S10e va fi disponibil într-o versiune exclusivă de un galben agresiv. Finisajul pare a fi metalizat în cazul tuturor variantelor de culoare.

Citește și:
Sursa: GSMArena