26 mart. 2019 | 18:48

Cel mai nou Samsung o să te facă să uiți de Galaxy S10

ACTUALITATE
Cel mai nou Samsung o să te facă să uiți de Galaxy S10

Samsung a anunțat lansarea unui nou model din seria A care pare să poată concura chiar și cu noul model Galaxy S10, lansat de curând.

Noului model Samsung Galaxy A70 este un telefon mid-range, dar vine cu o serie de caracteristici pe care le au și cele mai performante telefoane.

Telefonul are un ecran Super AMOLED de 6.7 inchi, tip Infinity U, cu o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli. Are, de asemenea, și un procesor octa-core de 6/8 GB și o memorie internă de 128 GB. Va fi dotat și cu un slot pentru card de memorie de până la 512GB. Samsung Galaxy A70 va avea senzori de amprentă direct pe suprafața display-ului.

În ceea ce privește bateria, aceasta va fi de 4.500mAh și va suporta încărcare rapidă de 25W.

Specificații legate de camerele Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70

Caracteristicile demne de un telefon high-end nu se opresc aici. Numai camera de selfie de 32 MP, f/2.0 a Samsung Galaxy A70 poate bate chiar camera principală a multor device-uri.

Sistemul de pe spate este compus din trei camere. Camerei principale de 32MP f/1.7 îi mai sunt alăturate încă două. Una sub forma unui senzor de adâncime de 5MP și cealaltă sub forma unui shooter ultra-wide de 8MP f/2.2.

Camera principală a noului model este infinit mai bună ca cea de 24MP a modelului anterior, Samsung Galaxy A7.

Lansarea modelului Samsung Galaxy A70

Samsung nu a anunțat prețuri sau alte detalii legate de lansarea modelului. Totuși, compania a dezvăluit că Samsung Galaxy A70 va fi disponibil pe negru, albastru, coral și opțiuni de gradient cu alb.

Samsung a anunțata lansarea a trei modele de telefoane din seria A în cadrul A Galaxy Event din 10 aprilie. Nu știm exact care, dar cel mai probabil modelele Samsung Galaxy A70 și A60 vor fi două dintre acestea. Ambele par a fi variante mai bune ale modelului anterior, Samsung Galaxy A50.