21 mart. 2019 | 14:46

Samsung pregătește cel mai tare telefon: când se lansează Galaxy S10 5G

ACTUALITATE
Samsung pregătește cel mai tare telefon: când se lansează Galaxy S10 5G
Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung a anunțat că, pe lângă modelul S10 cu tehnologie 4G, va lansa anul acesta și modelul Galaxy S10 5G, care promite viteze incredibile.

După ce a prezentat la începutul lui 2019 primul telefon pliabil din lume, Samsung vine cu o altă premieră mondială. Va lansa primul său smartphone care poate folosi tehnologia 5G. Totodată, are toate șansele să fie primul disponibil publicului larg.

Compania a anunțat data oficială de lansare, care va fi 5 aprilie. Samsung va lansa atunci primul său device care folosește tehnologia 5G, în Coreea de Sud.

Inițial, era vorba ca telefonul urma să fie lansat până la sfârșitul lui martie. A fost amânată din cauza unor neînțelegeri dintre operatorii de telefonie mobilă și guvernul sud-coreean.

Samsung Galaxy S10 5G va fi pus în vânzare înainte ca tehnologia 5G să fie disponibilă peste tot, potrivit BGR. Deci vom avea telefoanele înainte de a le putea folosi la adevărata lor valoare. La fel a fost și cazul rețelei 4G acum câțiva ani.

E de așteptat ca telefonul să fie lansat tot în aprilie și în SUA și va fi disponibil inițial doar pentru rețeaua Verizon. Operatorul de telefonie mobilă american a anunțat că va lansa rețeaua mobilă 5G pe 11 aprilie.

Cu ce ofertă vine Samsung pentru Galaxy S10 5G

Telefonul va fi disponibil și online, dar nu va putea fi precomandat. Deci va trebui să aștepți până în aprilie dacă vrei să ți-l cumperi.

Totuși, Samsung are vine cu o promoție pentru cei interesați de modelul 5G. Compania oferă în perioada 5 – 16 aprilie căștile wireless Galaxy Buds, un încărcător wireless sau un voucher de 50% pentru înlocuirea ecranului la cumpărarea modelului S10 5G.

Nu se știe exact cât va costa acest nou telefon, dar cel mai probabil nu va fi ieftin. Experții se așteaptă ca prețul să ajungă undeva la peste 1.300 de dolari.