iPhone 11 va avea acest design și nu prea ai motive de bucurie

iPhone 11 va avea acest design și nu prea ai motive de bucurie

Noi imagini ce au apărut pe internet își confirmă designul următorului iPhone și nu prea ai motive de bucurie.

Se știe de câteva luni care ar putea fi designul următorului iPhone. Am văzut randări cu posibilul telefon, am văzut chiar și componente din fabrică, iar acum avem și două mulaje de producție.

Cu aceste modele, fotografiate în laboratoarele producătorilor de carcase, se vor produce iPhone-urile din 2019. La fel ca și randările din trecut, și aceste modele ne arată designul lui iPhone 11 cu trei camere foto în colțul din dreapta sus al telefonului.

În imagine sunt două modele afișate, ceea ce presupun că sunt modelele pentru iPhone 11 și iPhone 11 Max. Cei trei senzori foto sunt aranjați sub formă de triunghi, un element nemaivăzut pe un telefon până acum, însă nu nepărat frumos.

Deocamdată se vorbește despre faptul că acești trei senzori ar fi toți de 12 MP, însă nu vor fi toți la fel. Unul ar trebui să fie ultrawide, iar altul telefoto, dar rămâne să vedem ce zoom va fi capabil să ofere.

Ce alte îmbunătățiri va avea iPhone 11 și iPhone 11 Max

În parte din față, lucrurile nu se schimbă și iPhone 11 și iPhone 11 Max va avea același design cu ecranul crestat în partea de sus.

Alte noutăți la care ar trebui să te aștepți de la noile iPhone 11 ar trebui să fie încărcarea wireless inversă, dar și baterii mai mari.

Ming-Chi Kuo, analist Apple, spune că următoarea generație de iPhone-uri ar putea suporta încărcarea în două sensuri. Ceea ce înseamnă că iPhone 11 ar putea fi folosit pentru a încărca un alt telefon sau chiar căștile AirPods.

De asemenea, Kuo susține că modelele Apple din 2019 vor avea baterii mai mari decât au avut până acum.

Cu cât se apropie septembrie, cu atât aflăm mai multe vești despre următorul telefon al Apple și cu fiecare nouă imagine imi scade entuziasmul pentru următorul telefon Apple.

Citește și:
Sursa: UberGizmo