iPhone 11 și noul iPad vor veni cu aceste schimbări majore

iPhone 11 și noul iPad vor veni cu aceste schimbări majore

Apple va oferi detalii despre iOS 13 și următoarele dispozitive la conferința anuală Worldwide Developers Conference din luna iunie.

Nu știm foarte multe despre specificațiile pe care iPhone 11 la va avea, dar software-ul Apple ar urma să aibă multe modificări. Acestea sunt câteva dintre noile funcții care ar putea fi incluse în iOS 13.

Sistemul de operare iOS 13 pentru iPad va face mai ușor multitasking-ul. Aplicațiile vor avea fiecare mai multe ferestre care pot fi detașate și mutate după bunul plac, printr-un gest de drag.

Întreaga înfățișare a sistemului de operare va putea fi schimbată prin activarea din setări a unei teme întunecate. MacOS deja are opțiunea. Acest dark mode include și o versiune cu un contrast înalt. Va fi disponibilă atât pe iPad, cât și pe noul iPhone 11.

Ce alte schimbări va aduce iOS 13

Prin iOS 13 pentru iPad, Apple ar putea introduce un nou gest, pentru o mai bună utilizare a device-ului. Vei putea avea un gest de undo în cazul textelor.

De asemenea, iOS 13 va avea și îmbunătățiri ale browserului Safari. În mai multe cazuri, adaptarea browserului pentru un anumit tip de ecran părea să fie problematică. De multe ori, versiunea pentru telefon a browserulului era afișată chiar și pe dispozitive cu ecrane mai mari, precum iPad-urile. Utilizatorii erau forțați să recurgă la butonul „Request Desktop Site”.

Printre aplicațiile îmbunătățite se numără și Mail, care va oferi mai multe opțiuni. Vei putea putea crește productivitatea prin organizarea mesajele în categorii, cum ar fi cumpărături, călătorii, neimportante etc. De asemenea, vei putea alege care dintre ele nu merită atenția ta într-un anumit moment. Le vei putea adăuga în „folder-ul” read later.

Sistemul de operare iOS 13 va include și o regândire a aplicației Reminders. Va fi disponibilă și pentru Mac-uri.

Pentru a știi cu siguranță la ce să ne așteptăm, va trebui să avem răbdare până în luna iunie.

Citește și:
Etichete: