Cum să-ți amenajezi sufrageria ca în Friends cu mobilă de la Ikea

Cum să-ți amenajezi sufrageria ca în Friends cu mobilă de la Ikea
Sursa foto: Facebook/FRIENDS (TV Show)

Probabil recunoști sufrageriile astea, dar nu te-ai gândit niciodată să-ți amenajezi propria casă așa. Ikea te încurajează să o faci.

Ikea a lansat recent Real Life Series, un program prin care a recreat sufrageriile iconice din serialele Friends, Familia Simpson și Stranger Things. Partea interesantă e că a folosit pentru asta articole de mobilă pe care chiar le are pe stoc. Astfel, cei interesați chiar ar putea să-și amenajeze acasă o cameră ca la serialele de la televizor.

Acțiunea este o campanie publicitară prin care compania urmărește, evident, să își crească vânzările. Totuși, ideea ar putea fi una bună pentru iubitorii serialelor respective. Campania s-a derulat în Emiratele Arabe Unite, deci unele articole ar putea să nu fie disponibile și în România.

Ikea a oferit pe site-ul său randări 3D cu aceste sufragerii create cu mobila sa. Sub fiecare cameră, vei vedea exact articolele folosite, pe care le vei putea comanda de pe site. Rezultatele nu sunt unele perfecte. Sufrageriile din aceste randări nu sunt identice cu cele din cele trei seriale.

Ikea a recreat sufrageria din Friends

 

Sufrageria din Familia Simpson

Sufrageria din Stranger Things recreată de Ikea

 

Campania a fost creată de Publicis Spain. Acesteia a avut nevoie de două luni de zile pentru a putea găsi cele mai potrivite articole de mobilă din stocul Ikea. Compania nu se va opri aici, ci va duce ideea și mai departe. Urmează să recreeze aceste camere și în viața reală, în anumite magazine Ikea din Orientul Mijlociu.

Compania nu menționează exact numele serialelor, dar toată lumea și-a putut da rapid seama despre care este vorba.

Poți vedea mai multe detalii aici, pe site-ul Ikea. „Am grupat toate produsele pentru fiecare cameră pentru tine, pentru a-ți fi mai ușor să recreezi ce vezi aici la tine acasă”, menționează compania pe site.

Citește și:
Sursa: Adweek