Creatorul Friends a dat detalii despre posibila reuniune

Creatorul Friends a dat detalii despre posibila reuniune

Friends este unul dintre cele mai populare seriale create vreodată, dar se pare că realizarea unei continuări cu îndrăgitele personaje nu este neapărat ”în cărți”.

Co-creatorul Friends a fost invitat în urmă cu câteva zile la o conferință organizată de publicația TheWrap. De această dată, David Crane și Jeffrey Klarik au fost prezenți din poziția de creatori ai show-ului Episodes, cu Matt LeBlanc (Joey din Friends) în rolul principal.

Având în vedere că Friends a jucat un rol definitoriu în cariera lui David Crane, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că producătorul a primit câteva întrebări legate de o eventuală reuniune. În ultimii ani, tot mai multe seriale au ajuns din nou pe ecranele televizoarelor după pauze îndelungate. X Files, Roseanne, Fuller House, Prison Break, 24 sau American Idol sunt doar câteva exemple.

Din păcate pentru fanii serialului Friends, David Crane a fost foarte pesimist vizavi de o posibilă reînviere a clasicului sitcom. ,,Nu se va întâmpla niciodată. Niciodată. L-am făcut! E gata.” Încercând să vină cu niște argumente pentru opiniile lui radicale pe marginea subiectului, Crane a adăugat că finalul fericit al serialului este de fapt responsabil pentru faptul că nu vom mai vedea îndrăgitele personaje pe TV. ”De asta nu vrei să vezi mai mult din el, pentru tot este doar un final fericit.”

Întrebat dacă în universul fictiv la show-ului Ross și Rachel ar mai fi împreună după atâta timp, David Crane a venit totuși cu o veste bună pentru fanii serialului Friends. ”Da. Serios acum, au muncit foarte mult [la relație], zece ani.” Același optimism l-a exprimat co-creatorului bătrânului sitcom și vizavi de destinul lui Chandler împreună cu Monica.

Cu alte cuvinte, Friends va exista doar sub forma celor zece sezoane difuzate între 1994 și 2004. Un fan a creat un trailer cu diverse secvențe agregate din filmele și serialele în care au mai apărut actorii din Friends între timp, dar proiectul reuniunii se pare că va rămâne doar un vis frumos.

Citește și: