Huawei P30 Pro apare în primul video pe net. Cum arată și ce are special noul telefon

Huawei P30 Pro va fi lansat oficial pe 26 martie, alături de Huawei P30. Dar deja au apărut primele imagini cu modelul Pro.

Un videoclip postat pe o platformă a unei rețele sociale din China conține imagini cu fața și spatele modelului P30 Pro al Huawei.

Huawei P30 Pro, în video

În imaginile cu partea din față ecranul nu e aprins, deci nu putem ști prea multe despre asta. Totuși, o altă informație a sugerat că ecranul va fi OLED de 6,47 de inchi și cu o rezoluție de 1080 x 2340. Ceea ce face ecranul mai mare decât cel al modelului P20 Pro.

Dar imaginile cu adevărat interesante sunt cele cu spatele telefonului. Se poate observa sistemul format din patru camere pentru Huawei P30 Pro. Conține trei lentile principale și o lentilă laterală mai mică alături de un bliț. Încă nu există vreo informație concretă despre ce face cea de-a patra lentilă.

Cea mai spectaculoasă parte este culoarea telefonului. Imaginile arată un Huawei P30 Pro cu un pattern în gradient, format din două culori, violet și cyan. Seamănă destul de mult cu design-ul „Twilight” al modelelor anterioare P20 și P20 Pro. Culoarea se schimbă în funcție de unghiul în care o privești.

Acest efect de gradient a fost foarte bine primit în cazul modelelor P20. Compania ar putea adăuga mai multe opțiuni în cazul Huawei P30 Pro.

În partea de jos a telefonului se poate observa că va folosi tehnologia USB-C. Pe de altă parte, Huawei Pro 30 pare că nu va avea port pentru căști, deși imaginile nu sunt suficient de clare pentru a știi în mod sigur.

Lansarea noilor telefoane Huawei P30

Camerele telefoanelor Huawei sunt renumite pentru calitatea lor. Modelul Huawei P30 Pro ar putea duce totul la un nou nivel și ar putea avea un zoom 10x. Potrivit unor scurgeri de date, modelul ar putea avea integrată, de asemenea, opțiunea de încărcare wireless.

Totuși, nu vom ști nimic cu siguranță până la lansarea oficială din 26 martie. Huawei va lansa cele două telefoane la Paris.

Sursa: Techradar
Etichete: