Huawei P30 Pro: preț și specificații. Cam atât va costa în România

Huawei P30 Pro: preț și specificații. Cam atât va costa în România
Sursa foto: Digital Trends / Andy Boxall

Huawei P30 va fi anunțat pe 26 martie. Până atunci, știm deja cât va costa atât modelul premium, P30 Pro, cât și modelul mai ieftin, Huawei P30.

Prețul pentru Huawei P30 a ajuns online prin Amazon Italia. Conform acelui preț, Huawei P30 Pro cu 128 GB spațiu de stocare și în versiunea de culoare Amber Sunrise va costa 1.025 de euro. Asta înseamnă aproximativ 4.870 de lei pentru cel mai bun telefon Huawei.

Huawei P30 Pro ar avea procesorul Kirin 980, 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Bateria ar fi de 4.200 mAh, ca la Mate 20 Pro, iar nuanțele de culoare vor fi diferite față de tot ce-a făcut Huawei Până acum.

Huawei P30 Pro, cu prețul mai sus menționat, ar ajunge în magazine pe 5 aprilie. Prețul pentru P30 va fi undeva în jurul a 600 de euro, dar asta vom afla la evenimentul oficial de prezentare.

Ce-i mai interesant e că Huawei P30 Pro va intra, pe anumite piețe, cu o ofertă specială. Astfel, cumperi, telefonul și primești un ceas inteligent Huawei Watch GT și o boxă Bluetooth portabilă JBL Clip 2.

Huawei P30 Pro va miza, ca anul trecut, pe cameră

Poate ți se pare că la nivel hardware nu-i mare diferență față de Mate 20 Pro. Ei bine, P30 Pro va avea un ansamblu foto-video mai bun. Astfel, e vorba de trei camere principale: 40, 20 și 8 MP, cu una de selfie de 32 MP.

Ce vrea Huawei să facă e să aducă un zoom hibrid de 10x pe acest telefon și din informațiile de până acum pare c-a reușit.

Atât P20 Pro, cât și Mate 20 Pro au excelat la capitolul foto, așa că-i de așteptat ca P30 Pro să ducă treaba asta mai departe. Unde mai pui că în Belgia primești la achiziție o boxă inteligentă Sonos One. E de așteptat ca ofertele speciale să fie mai numeroase, independente de la piață la piață.

Sursa: 9to5google