20 mai 2019 | 11:33

Duster, serie limitată, de la Dacia. La ce preț ajunge mașina produsă în parteneriat cu Orange

ACTUALITATE
Duster, serie limitată, de la Dacia. La ce preț ajunge mașina produsă în parteneriat cu Orange

Dacia a lansat un Duster în serie limitată în parteneriat cu Orange, ca să ai o mașină care este în trend cu anul 2019. O mașină fără conexiune la internet nu mai este suficient, iar acest SUV rar promite să-ți aducă această experiență la un preț accesibil.

SUV-ul românesc este una dintre cele mai dorite mașini ale producătorului de la Mioveni, dar cele mai ieftine versiuni nu sunt chiar ce-ți trebuie dacă ești mai pretențios și ai nevoie de tehnologii de ultimă generație care sporesc siguranța și eficiența la volan.

Ce beneficii îți oferă noul SUV românesc

Ca să beneficiezi de noile funcții care fac mașina românească mai modernă, trebuie să iei un Duster din versiunea Prestige sau una superioară acesteia. Dacia Duster seria limitată connected by Orange are aceeași echipare standard disponibilă pe versiunea Prestige, la care se adaugă și funcție hands-free (vorbitul la telefon fără să-l duci la ureche), cameră video multiview, avertizor pentru unghi mort și, nu în ultimul rând, un pachet special de servicii Orange.

În ceea ce privește designul SUV-ului, acesta este echipat cu jante din aliaj de 17 inci, tip Maldive, ai acele ornamente interesante pe față și pe spate cu aspect de crom satinat, prezente inclusiv la carcasele oglinzilor laterale. Geamurile laterale din spate și luneta au o nuanță închisă, care le asigură pasagerilor un confort sporit vara, când e foarte mult soare. Asta te poate scuti de instalarea acelor parasolare nu prea estetice.

Volanul și schimbătorul de viteze sunt îmbrăcate în piele, iar scaunele din față au sistem de încălzire pentru timp de iarnă, caracteristici care fac această serie să se apropie de mașinile mai scumpe.

În ceea ce privește acel pachet special de la Orange, acesta conține o tabletă Huawei MediaPAd T3, de 9,6 inci, un modem prin care se pot conecta până la zece utilizatori simultan, încărcător auto ultra rapid, suport de tetieră și husă pentru tabletă.

Serviciile Orange incluse în acest pachet sunt valabile timp de doi ani și ai următoarele beneficii:

  • 40 GB trafic lunar de internet mobil, în țară și în roaming UE;
  • Orange TV Go cu acces la peste 80 de canale TV românești și internaționale plus la filmele și serialele din Movie Go Unlimited;
  • HBO Go cu acces la peste 6.000 de ore de conținut video.

Cât costă Dacia Duster coonected by Orange și ce motorizări sunt disponibile

Seria Limitată Duster cu pachet de servicii Orange este disponibilă atât cu tracțiune 4×2 (cu motorizările pe benzină SCe de 114 cai-putere şi TCe, în versiunile de 130 CP şi 150 CP), cât şi 4×4 (cu motorul pe benzină SCe de 114 cai-putere şi cu motor diesel Blue dCi de 115 CP).

Prețul acestui SUV pornește de la 16.200 de euro, pentru tracțiune 4×2 (SCe 114 CP) și poate ajunge până la 19.900 de euro, dacă alegi tracțiunea 4×4 (Blue dCi 115 CP).

Vezi AICI mai multe versiuni.