Orange și Dacia îți dau un Duster și internetul pe care le meriți, într-o ofertă tentantă

Orange și Dacia îți dau un Duster și internetul pe care le meriți, într-o ofertă tentantă

Orange și Dacia fac un parteneriat din care poți avea de câștigat. Marca românească îți oferă un Duster în serie limitată, la pachet cu servicii Orange foarte tentante.

Dacia Duster conected by Orange este ceva ce nu vezi în fiecare zi. De fapt, nu cred că ai mai întâlnit vreodată un parteneriat între o companie auto și un operator de telefonie și internet.

Dacia vrea să-ți dea impresia că își diversifică gama de produse, așa că lansează o nouă ofertă, dar care se referă la același Duster cu care te-ai obișnuit deja.

Singurul SUV românesc îți dă acum și conexiune la internet aproape nelimitat în România și în țările membre UE, plus câteva accesorii și gadgeturi care s-ar putea să-ți placă.

Ce primești prin oferta Dacia și Orange

Înainte de toate, Dacia Duster aflată în această promoție nu are nimic special, nici în plus, nici în minus.

Această serie limitată Duster deține aceleași echipamente standard ca versiunea superioară de echipare Prestige, dar este dotată și cu funcția hands-free, multiview camera și avertizor pentru unghi mort.

Împreună cu SUV-ul românesc, Dacia oferă și un pachet special de servicii Orange care-ți promite cel mai rapid internet 4G.

Pachetul special Orange conține o tabletă Huawei MediaPad T3 de 9,6 inci, un modem prin care se pot conecta la internet până la zece utilizatori simultan, un încărcător auto ultra rapid, un suport de tetieră și o husă pentru tabletă. În plus, ai următoarele servicii incluse, timp de doi ani:

  • 40 GB trafic lunar de internet mobil, în țară și în roaming UE;
  • Orange TV Go cu acces la peste 80 de canale TV românești și internaționale plus la filmele și serialele din Movie Go Unlimited;
  • HBO Go cu acces la peste 6.000 de ore de conținut video.