Cel mai nou telefon Samsung te pregătește pentru S11 din 2020

Cel mai nou telefon Samsung te pregătește pentru S11 din 2020

Samsung Galaxy S11 va fi lansat abia în februarie. Până atunci, în atenția tuturor e seria Galaxy A, care tocmai a primit un nou model. Iar designul e cel mai important.

În ultimele luni au apărut imagini neoficiale cu Samsung Galaxy S11 și o distribuție ciudată a camerelor foto. Pe 12 decembrie, compania a confirmat acest design cu modelul Galaxy A51. Iar despre model s-au aflat mai multe detalii în această săptămână, odată cu prețul pentru un S10 Lite.

Ce specificații are Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 are patru camere foto. Una e ultrawide (12 megapixeli), una e macro (5 megapixeli), iar cea importantă, wide, are 48 MP. Mai există un senzor de 5 MP folosit pentru măsurarea adâncimii de câmp și obținerea unei defocalizări mai realiste.

Legat de design, în 2017, Samsung a introdus Galaxy A9. Același design a fost folosit în 2019 pe Galaxy Note 10 cu o distribuție pe verticală a camerelor foto.

Galaxy A51 mai are 4 sau 6 GB memorie RAM, 64 sau 128 GB spațiu de stocare și-o baterie de 4.000 mAh. Nu se aștepta nimeni să fie un telefon extraordinar de performant, dar câteva elemente vor fi cu siguranță prezente și pe alte telefoane ale companiei în 2020.

Samsung Galaxy A51

Spre deosebire de alte modele din seria Galaxy A, acesta de acum are scanner de amprentă în ecran. Iar nuanțele de culoare de pe spate sunt similare celor de pe Samsung Galaxy Note 10.

Ca preț, telefonul va ajunge în magazine pe 27 decembrie și va costa 350 de euro. Nu te poți aștepta la o performanță extraordinară a camerelor foto, de aceea cel mai așteptat telefon va fi Galaxy S11. Acesta va avea și un senzor nou, de 108 MP, despre care am explicat aici de ce e important.

Cel mai bun telefon Samsung din 2020 ar urma să fie prezentat pe 18 februarie, în San Francisco. Și e posibil să fie tot trei versiuni: S11e, S11 și S11 Plus. Nu se știe exact acum, dar se prea poate ca Samsung să pună senzorul HMX pe primele două, iar versiunea Plus să aibă senzorul mai bun. Asta ar putea explica și lipsa de informații despre acest model.