Cât va costa cel mai ieftin Samsung S10 și când o să poți cumpăra unul

Cât va costa cel mai ieftin Samsung S10 și când o să poți cumpăra unul
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 a fost o surpriză plăcută în acest an. Au fost lansate trei versiuni, iar cea mai ieftină a fost disponibilă într-o versiune compactă. Dar Samsung va duce prețul și mai jos cu o versiune nouă.

Până la finalul anului, Samsung va mai lansa câteva telefoane. Sunt pe listă Galaxy A51 – preț: 375 euro -, Galaxy A71 – preț: 469 euro -, și două versiuni Lite ale Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Prețurile au fost dezvăluite, în aparență, din greșeală de către un retailer din Slovacia.

Toate telefoanele ar urma să fie disponibile până pe 27 decembrie, cu Galaxy A51 lansat chiar pe 12 decembrie. În ceea ce privește prețul pentru Galaxy S10 Lite și Note 10 Lite, Samsung le-ar lista la 669 euro, respectiv 609 euro.

Spre comparație, Galaxy S10e, care a fost cel mai ieftin model din serie, a avut un preț de 750 de euro la lansare. Totuși, e ciudat ca un Galaxy S să fie mai scump decât un Note.

De ce mai lansează Samsung versiuni Lite?

În ceea ce privește modelele din seria Galaxy A, e destul de simplu. Ele sunt mai ieftine decât cele din seriile Galaxy S sau Note, iar acum sunt actualizate versiunile deja lansate.

În ceea ce privește o actualizare de tip Lite, Samsung nu prea a făcut așa ceva până acum. Huawei și-a făcut un renume din asta, dar a folosit versiunile Lite doar ca să câștige cotă de piață. E posibil ca Samsung să facă același lucru pe anumite piețe, mai ales dacă S10e n-a fost pe placul celor care voiau ecran mai mare.

Ca specificații pentru cele două modele Samsung, te poți aștepta să aibă ecrane Full HD+ ca Galaxy S10e și Galaxy Note 10, să aibă hardware bun, dar nu cel mai bun, iar designul să fie similar modelelor deja lansate. Cât despre Android, aici ar fi vestea mai importantă. Vor fi lansate direct cu Android 10 și interfața One UI 2.0 sau vor avea tot Android 9 cu One UI 1.0 și să fie actualizate mai târziu? Cel mai probabil vom afla până la finalul lunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: SamMobile