Cum arată cel mai tare telefon Samsung din 2020 în cele mai noi imagini

Cum arată cel mai tare telefon Samsung din 2020 în cele mai noi imagini

Samsung Galaxy S11 va fi disponibil în cel puțin două versiuni și, spre deosebire de 2019, modelul Plus va fi cel mai tare. Acum îți poți face o idee despre design cu ajutorul acestor imagini.

La începutul săptămânii, unul dintre oamenii care dezvăluie informații despre telefoane încă nelansate a spus despre Samsung Galaxy S11 Plus că ar putea fi „bomba nucleară” a producătorului. Ecran mare, camere bune, dar și o baterie mai mare ca niciodată. Sigur, toate acestea vor fi confirmate abia în 2020, dar până atunci ai imaginile de mai jos.

Samsung Galaxy S11 Plus render (5)

Samsung Galaxy S11 Plus render (5)

După ce a prezentat Samsung în 2019, te poți aștepta de la Galaxy S11 Plus să aibă un ecran de 6,9 inci Dynamic AMOLED, o gaură în display pentru camera de selfie, dar și senzori foto mai buni pentru camerele principale.

Ansamblul foto-video de pe spate ar fi compus din cinci senzori. Nu vor fi dispuşi simetric pe suprafaţa dreptunghiului în care este încadrată, cumva similar cu ce-au făcut Google pe Pixel 4 sau Apple pe iPhone 11 Pro. Camera principală va fi de 108 megapixeli, va fi una capabilă de zoom optic 5x, va fi una ultrawide cel mai probabil de 16 megapixeli, dar nu va lipsi un senzor 3D ToF. Al cincilea senzor e necunoscut, dar ar putea fi folosit pentru un Space Zoom (zoom hibrid de până la 100x).

Ce specificații ar mai avea Samsung Galaxy S11 Plus

Samsung Galaxy S11 Plus render (3)

Samsung Galaxy S11 Plus render (3)

Ține cont că imaginile de acum nu sunt în niciun caz oficiale și nici dezvăluite pe surse. Sunt concepte pe baza informațiilor disponibile. Astfel, gama de culori va fi diferită și alte câteva elemente de design.

Ca hardware, cel mai bun telefon Samsung e așteptat cu procesoare de ultimă generație, 8 și 12 GB memorie RAM și 256 și 512 GB spațiu de stocare. Modemul 5G ar putea fi disponibil pe toate versiunile, nu ca în 2019 când a fost pe-o versiune dedicată.

Samsung Galaxy S11 Plus render (2)

Gama ar fi completată cu Galaxy S11 și Galaxy S11e, cum a lansat producătorul și anul acesta. Miza este pe camere foto, ecran și autonomie. Iar ca acumulator ar putea avea unul de 4.900 mAh. E foarte probabil ca atunci când e dezvăluit capacitatea să fie ceva mai mic, mai aproape de 4.500 mAh.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: CashKaro