Când se lansează Samsung S11, telefonul cu o cameră de 108 megapixeli

Când se lansează Samsung S11, telefonul cu o cameră de 108 megapixeli

Samsung S11 e așteptat în prima jumătate din 2020. Și, conform calendarului companiei de până acum, lansarea va fi în primul trimestru al anului viitor. O dată neoficială a fost deja dezvăluită.

Samsung S11 va fi primul telefon al companiei care să folosească noul senzor cu 108 megapixeli. Nu va produce neapărat poze la această rezoluție, ci ar trebui să genereze unele de 13 până la 20 de megapixeli, dar mai bune în condiții de luminozitate scăzută. Totodată, telefonul e așteptat în trei versiuni.

Spre deosebire de lansarea din acest an, e posibil ca Samsung S11 să fie compatibil cu rețelele 5G în toate cele trei versiuni. Vestea despre data de lansare a venit de la Ice universe pe Twitter. Acesta susține că Samsung îl va prezenta în San Francisco pe 18 februarie. Ca idee, MWC e pe 24 februarie, în Barcelona, iar Samsung S11 va fi acolo. În magazine va ajunge, cel mai probabil, în prima săptămână din martie.

Samsung S11 e cel mai așteptat telefon al companiei

Samsung S11 a atras deja atenția tuturor, deoarece e așteptat ca un model cu totul nou, cu schimbări importante pe foto-video și cu ecran mai bun ca niciodată. Cei mai mulți speră la un panou cu o rată de refresh de 90 Hz.

Informații neoficiale indică și spre un ecran cu rată de refresh 120 Hz, dar pe modelul Plus, care ar avea display de 6,8 inci. Camera de selfie ar fi integrată în ecran ca pe Note 10, adică o gaură pe centru.

Lista neoficială cu specificaţii cuprinde un ansamblu cu cinci senzori, cel mai așteptat fiind cel de 108 MP. Sigur, va avea cameră ultrawide și pentru zoom, dar și un zoom hibrid de 5x. Se speculează că telefonul va putea filma și 8K, dar e puțin probabil, dat fiind că o așa rezoluție n-are, încă, nicio utilitate pentru utilizatori obișnuiți.

Citește și: