24 oct. 2019 | 14:21

Când apare sezonul 6 din Peaky Blinders pe Netflix

ACTUALITATE
Când apare sezonul 6 din Peaky Blinders pe Netflix

Peaky Blinders este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, însă va mai trebui să aștepți ceva pentru sezonul 6.

Acum că sezonul cinci din serial s-a terminat, nu ne rămâne decât să-l așteptăm pe următorul. Dacă și pe tine te-a lăsat cu sufletul la gură ultimul episod din Peaky Blinders, probabil abia aștepți sezonul 6. Totuși, toate semnele par să arate că va mai dura o vreme până vom vedea ce se întâmplă cu Tommy Shelby și familila sa.

În sezonul cinci reapare și Alfie Solomons un personaj extrem de controversat, dar și îndrăgit, în aceeași măsură. Cel mai probabil, personajul interpretat de Tom Hardy își va face apariția și în sezonul șase din serial.

Fanii serialului așteaptă cu interes noi episoade, mai ales pentru că sezonul cinci s-a terminat pe cât de brusc, pe atât de neașteptat.

Când va apărea sezonul 6 din Peaky Blinders pe Netflix

Steven Knight, creierul din spatele serialului Peaky Blinders a anunțat deja că lucrează deja la încă două sezoane care vor apărea și pe Netflix. Spune că toți actorii din distribuție aplaudă decizia. Totuși, BBC nu a confirmat nimic în mod oficial încă.

De asemenea, Knight spune că planul inițial era ca serialul să oprească serialul după sezonul cinci, însă popularitatea la care a ajuns i-a făcut pe creatorii Peaky Blinders să-și dea seama că ar fi păcat să se oprească.

Nu există încă o dată oficială pentru lansarea unui nou sezon din serial. Avem însă câteva informații despre producerea sa. Anthony Bryne, regizorul Peaky Blinders, spune că pregătirile pentru sezonul 6 vor începe la începurul lui noiembrie, și vor da startul filmărilor la începutul lui 2020. Filmările pentru sezonul cinci au durat destul de mult, vreo 16 luni.

Astfel, cel mai probabil, sezonul 6 din Peaky Blinders va fi disponibil pe Netflix abia la începutul lui 2021.