Anunțul Digi pe care nu l-ai băgat în seamă: îți trebuie doar telefonul

Anunțul Digi pe care nu l-ai băgat în seamă: îți trebuie doar telefonul

Grupul Digi | RCS-RDS, pe lângă abonamentele ieftine, a încercat să se remarce și prin produse digitale. Unul dintre ele te ajută enorm.

Digi | RCS-RDS oferă diverse abonamente pentru acces la internet prin care îți asiguri Wi-Fi, prin fir sau pe telefon. Astfel, dacă alegi unul dintre abonamentele operatorului Digi primești și un bonus: aplicația Digi Online. Prin aceasta ai acces la TV. Și încă ceva.

Cum profiți de opțiunea Digi care îți aduce campionatele de fotbal pe telefon

Compania promite că prin abonamentul tău ai acces la meciurile din UEFA Champions League și Europa League. Ai trei sezoane, între 2018 și 2021. Iar asta în confortul tău, pe telefon, prin aplicația mai sus menționată.

Pe lângă cele două campionate europene, mai ai ocazia să vezi meciuri din La Liga din Spania, Serie A din Italia sau Bundesliga din Germania. Sigur, poți vedea și meciuri din Cupa României sau din Liga 2 tot din România. Ca bonus, vezi și cursele de Formula 1 sau turnee WTA la tenis.

Digi promite competițiile sportive preferate și peste 60 de canale TV online. Aplicația poate fi instalată pe Android și iOS.

În ceea ce privește abonamentele mobile, sunt trei: Optim 2, Optim 3 și Optim Nelimitat. Costă 2, 3, respectiv 5 euro. Cel mai bun ar fi cel Nelimitat. Ce trebuie să știi e cât internet ai la dispoziție.

Cu Digi Optim Nelimitat, cantitatea de trafic disponibilă în rețeaua 4G la viteză superioară poate fi consumată integral în rețeaua 4G. În rețeaua 3G pot fi utilizați maximum 10 GB. Promoțional, până la 31 decembrie 2019, se permite utilizarea unui trafic în rețeaua 4G de până la 50 GB la viteză superioară. Din asta se scade cantitatea de trafic utilizată în rețeaua 3G.

La atingerea pragului de 50 GB, viteza de acces se va limita lunar până la 128 kbps pentru download, respectiv până la 64 kbps pentru upload. Sau poți să mai adaugi extraopțiunea 5 GB și beneficiezi lunar de 5 GB trafic suplimentar de date cu 2,4 euro lunar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: