Digi | RCS-RDS face o schimbare majoră: cum o să te uiți la TV pe telefon

Digi | RCS-RDS face o schimbare majoră: cum o să te uiți la TV pe telefon

Grupul Digi | RCS-RDS a anunțat că schimbă lucrurile în ceea ce privește infrastructura online. Odată cu acest pas, o să fie mai ușor să te uiți la TV pe telefon.

Dacă tot ai televiziune prin cablu de la RCS-RDS, ar fi păcat să nu beneficiezi de acel conținut pentru telefon. Din fericire, compania a pregătit o schimbare care o să facă mai ușoară vizionarea pe un smartphone, fie că are Android, fie că e un iPhone cu iOS.

Grupul care controlează și RCS-RDS a anunțat că lansează aplicații noi pentru Digi România și Digi Online. Cele două vor fi disponibile, în versiune nouă, pe Android. Varianta pentru iPhone o să fie disponibilă, cel mai probabil, în februarie. Clienții companiei vor avea astfel acces mai bun la platforma online, dar şi la serviciile şi produsele oferite de RCS-RDS.

De ce Digi | RCS-RDS a schimbat aplicațiile

Grupul susține că noile versiuni ale aplicaţiilor au o interfaţă nouă, mai intuitivă, și a introdus modul de vizionare pentru copii. Totodată, a fost simplificat procesul de autentificare şi înregistrare.

Dacă ești utilizator al aplicației, sau dacă vei deveni, trebuie să știi că acum e corelată cu aplicaţia Digi România şi compatibilă cu Chromecast. Acest dispozitiv de la Google îți permite să dai pe televizor ce vezi pe telefon. Astfel, vei avea acces la emisiuni TV și filme mai ușor, când n-ai cablu.

Platforma Digi Online îți oferă acces la conținutul video din oferta pentru acces TV. Sunt 60 de posturi TV, ştiri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naţionale şi internaţionale. Accesul la serviciu este gratuit pentru clienţii Digi TV şi Digi Net (servicii cumulate). Ține însă cont că nu-i disponibil în afara României.

Odată cu această schimbare, poți să vizionezi mai ușor canalele TV favorite (care se și regăsesc în lista furnizorului RCS-RDS).

Până pe 31 ianuarie vei putea instala aplicația pentru Android. Compania pregăteşte o nouă versiune și pentru iOS. Va fi disponibilă la începutul lunii februarie.

Dacă nu vrei aplicația, trebuie să știi că platforma online disponibilă pe web a fost, de asemenea, schimbată.