Elon Musk îți propune o camionetă Tesla scoasă din filmele SF

Elon Musk îți propune o camionetă Tesla scoasă din filmele SF

Elon Musk a dat ceva mai multe detalii despre camioneta Tesla, pe care ar urma să o lanseze în viitor, iar aceasta ar putea avea un design destul de SF.

CEO-ul Tesla a dat recent un interviu celor de la Recode, în care a discutat și despre camioneta pe care compania ar urma să o lanseze. Astfel, acesta spune că vrea să fie o camionetă inspirată de filmul Blade Runner, cu un design cyberpunk, futurist. Mai mult, acesta spune că nu-i pasă dacă lumea nu se va înghesui să o cumpere.

Musk a mai discutat despre dorința companiei de a produce o camionetă. În 2017, a anunțat aceste planuri în cadrul evenimentului de lansare a camionului, iar ulterior a menționat că se așteaptă să fie următorul model produs de fabrică, după SUV-ul Model Y. În august, Musk spunea că noua camionetă este preferata sa dintre vehiculele care ar urma să fie lansate.

Antreprenorul spune că e foarte încântat de ideea camionului și că este un proiect mai degrabă personal: ”dacă doar un număr restrâns de oameni vor cumpăra mașina, atunci vom produce și un model mai convențional în viitor”, spune acesta, care adaugă că vehiculul va folosi titaniu.

”De fapt, nu știu dacă prea mulți oameni vor cumpăra camioneta, dar nu-mi pasă. Adică îmi pasă, de fapt, desigur, vrem să scăpăm de toate camionetele pe benzină sau motorină de pe străzi”, a mai spus acesta în timpul discuției despre camioneta cyberpunk.

Camioneta este doar una dintre multele mașini pe care producătorul vrea să le lanseze. Avem modelul Y, SUV-ul menționat anterior, dar Musk a vorbit și despre un potențial autobuz. Și modelul Roadster ar trebui să primească un upgrade în viitor.

Deși ideea unei motociclete electrice nu este una rea, Musk scoate din calcul un potențial scuter electric, deoarece ”nu e demn”.

Citește și:
Sursa: theverge.com