Tehnologia care-ți transformă SUV-ul în „garsonieră” în câteva secunde

Tehnologia care-ți transformă SUV-ul în „garsonieră” în câteva secunde

Dacă ai un SUV pickup, ai șansa de a face din mașina ta mai mult decât un vehicul cu care te deplasezi unde vrei. Există un dispozitiv care-ți transformă SUV-ul într-un cort în doar câteva secunde și e mai util decât pare.

Nu-ți trebuie decât un SUV pickup care are în spate și acel topper care acoperă spațiul de stocare.

TopperEZlift este un sistem mecanic și electric care îți convertește pickup-ul într-un cort foarte spațios pe care nu mai trebuie să-l instalezi când mergi în vacanță în natură.

Compania care produce acest sistem nu oferă decât dispozitivul care practic ridică și coboară topperul din spate al mașinii, laolaltă cu accesoriile necesare pentru incadrarea cortului.

suv cort atv

Avantajul acestei tehnologii este că îți oferă și un spațiu mai mare de stocare, adică nu trebuie neapărat să te cari cu cortul după tine atunci când mergi în oraș. Poți folosi sistemul TopperEZlift și atunci când trebuie să cari ceva foarte voluminos, iar, în absența lui, topper-ul mașinii nu oferă o înălțime satisfăcătoare.

Imaginează-ți că vrei, de exemplu, să cari o mașină de spălat. Dacă ridici topperul, ai un spațiu perfect pentru cărat și este și acoperit.

Sistemul TopperEZlift se ridică doar 40 de centimetri, dar e mai mult decât suficient dacă mașina are deja un topper înalt și nu e unul aplatizat.

Compania promite că echipamentul este ușor de instalat și nu trebuie decât să faci legătura cu rețeaua electrică a mașinii, deci va fi acționat direct de la baterie. Sistemul este, de asemenea, foarte puternic, pentru că poate ridica până la 400 de kilograme, deci greutatea topper-ului mașinii nu va fi o problemă.

În clipul de prezentare al produsului se arată că spațiul de stocare permite poate să fie folosit și ca garaj pentru un ATV. Dacă, însă, nu ai o rulotă și nici nu îți place să instalez/dezinstalezi cortul, TopperEZlift rezolvă problema. Cu o simplă apăsare de buton, ai în doar câteva secunde un cort gata pregătit, destul de confortabil și bine ventilat.

Dacă îți trebuie sistemul pentru camping, atunci trebuie să achiziționezi Weekender Camper Package, care dispune de accesorii suplimentare pentru a-ți oferi un spațiu cât mai mare pentru dormit pentru două persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: