Rulota electrică Nissan îți promite vara asta vacanța perfectă

Rulota electrică Nissan îți promite vara asta vacanța perfectă

Nissan oferă iubitorilor de camping rulota ideală, prietenoasă cu mediul înconjurător, pentru că nu poluează. E exclusiv electrică și e mult mai spațioasă decât pare.

A venit vara și precis ți-ai planificat deja vacanța. Dar dacă ai de gând să încerci și o călătorie cu mașina, pentru a te bucura de peisaje fantastice și să nu ai grija cazării, care oricum te costă foarte scump, plus costurile comustibilului, rulota electrică NV200 de la Nissan îți promite vacanța perfectă.

nissan rulota electrica nv200

Poate că n-ar trebui să ne grăbim să lăudăm prea mult echipa Nissan pentru că s-au gândit să producă și altfel de mașini, dar această rulotă micuță la exterior, dar încăpătoare la interior, te-ar putea cuceri la prima vedere.

Rulota a fost prezentată la salonul auto de la Madrid, alături de o versiune pe motorină, cu un motor de capacitate medie.

nissan rulota electrica nv200

Prima versiune, NV200, este rulota în totalitate electrică, 100% nepoluantă, care e pusă în mișcare de o baterie de 40 kW, ce oferă autonomie pentru o distanță de 280 km. Nu e o distanță prea mare pentru o singură încărcare. Din acest punct de vedere, ar putea fi un dezavantaj.

nissan rulota electrica nv200

NV200 e mai potrivită pentru cei care nu stau prea departe de munte și de mare. Dacă ești bucureștean, rulota Nissan e chiar utilă. Îți poți face un concediu frumos pe Valea Prahovei sau pe litoral, pentru că nu e prea mare distanță, dar o să fie o problemă cu reîncărcarea bateriei.

nissan rulota electrica nv200

Cel de-al doilea model de rulotă, cel pe motorină, este NV300, are, așadar, motorizare diesel, cu un motor cu capacitate de 1.6 dCi, iar puterea variază, în funcție de ce versiune alegi.

nissan rulota electrica nv200

Ambele rulote sunt echipate cu o cutie manuală cu șase viteze.

Partea cea mai interesantă a acestui camper van, mai ales cel electric, e că are un design compact la exterior, deci e ușor de condus, nu e mai mare decât o utilitară, dar, în interior ai înreaga casă cu tine.

nissan rulota electrica nv200

[readmore]

Nissan NV200 oferă spațiu pentru patru persoane. Deci, pentru o familie mică (părinți și doi copii) sau un grup mic de prieteni e ideală. Imaginile vorbesc de la sine.

Sursa: CARSCOOPS