Telefonul pliabil de la Samsung va avea o baterie specială

Telefonul pliabil de la Samsung va avea o baterie specială

Telefonul pliabil de la Samsung va avea un design destul de neobișnuit, asimetric, iar la interior va avea și o baterie specială.

Samsung Galaxy X, sau oricum se va numi telefonul pliabil de la Samsung, e un proiect care va deveni realitate, mai devreme sau mai târziu. E posibil, însă, să mai avem ceva de așteptat, având în vedere că au trecut deja câțiva ani de când tot vorbim despre acest proiect.

Într-adevăr, e dificil să creezi un telefon pliabil în adevăratul sens al cuvântului; să folosești un sistem cu balamale e în regulă, dar nu putem vorbi despre un smartphone cu adevărat pliabil. Samsung ar lucra un telefon al cărui ecran este pliabil, ceea ce ar reprezenta o adevărată revoluție în materie de design.

Compania ar stăpâni tehnologia ecranelor care pot fi îndoite, astfel că acestea ar putea intra în producție chiar și în acest an. Apoi, telefonul pliabil ar urma să fie gata chiar în 2019. Dacă va fi respectat acest calendar sau nu, asta rămâne de văzut.

Și bateria ar urma să fie un proiect interesant, deoarece și aceasta trebuie să fie flexibilă. Conform unor surse din industrie, bateriile folosite în viitorul Samsung Galaxy X vor putea fi pliate și vor avea o capacitate destul de generoasă, între 3.000 și 6.000 mAh. Valoarea ar trebui să fie cât mai mare, având în vedere dimensiunile ecranului. Acesta va avea 4,5 inci când e pliat și 7,3 inci atunci când telefonul este deschis.

Bateria care va fi folosită în telefon a fost creată de Samsung SDI și are formă de V. Telefonul ar putea fi lansat alături de Galaxy S10 sau va fi disponibil mai târziu. Oricum ar fi, însă, smartphone-ul va fi un produs de nișă cu un preț pe măsură, de aproape 2.000 de dolari.

Citește și:
Sursa: gsmarena.com