07 oct. 2017 | 17:32

Samsung va avea telefon pliabil, dar va fi aproape imposibil să îl cumperi

ACTUALITATE
Samsung va avea telefon pliabil, dar va fi aproape imposibil să îl cumperi

Samsung Galaxy X, telefonul pliabil despre care se vorbește de ceva vreme încoace, va fi lansat în 2018 într-o ediție limitată.

Ecranele flexibile și pliabile par a fi următorul pas în ceea ce privește evoluția telefoanelor mobile. Avem deja ecrane mari, de calitate, curbate pe margini și care ocupă mai toată suprafața telefoanelor. Ecranele pliabile sunt destul de interesante, dar au potențial doar dacă producătorii reușesc să creeze panouri care să nu aibă probleme după ce sunt supuse de mii de ori la îndoituri.

Despre Samsung se scrie deja de ceva vreme că ar avea un astfel de telefon în plan și în ultimele luni, am văzut din ce în ce mai des informații despre acesta. Lucrurile par să meargă în direcția în care chiar vom vedea un asemenea smartphone, dar cel mai probabil, vom apuca să îl vedem în fotografii și în videoclipuri.

Samsung nu are de gând să lanseze un Galaxy X pliabil la scară largă, fiind probabil conștienți că ar putea exista probleme cu un astfel de proiect destul de ambițios. Tocmai de aceea, compania ar urma să lanseze un smartphone cu ecran pliabil într-o ediție limitată, producând doar 100.000 de unități. Telefonul nu va fi limitat doar din punct de vedere al cantității, ci și al piețelor pe care va fi disponibil.

Astfel, compania are de gând să lanseze telefonul doar pe piața locală, din Coreea de Sud. Rămâne de văzut când va fi lansat smartphone-ul; până acum am avut de-a face cu trei amânări ale datei de lansare, iar termenul de 2018 ar putea fi împins ceva mai departe și de această dată, în funcție de cât de repede este pusă la punct tehnologia necesară.

Până vine acest model futurist, poți să alegi deja de AICI un telefon ieftin și bun de la Samsung.