Samsung lucrează la un telefon mai tare decât iPhone

Samsung lucrează la un telefon mai tare decât iPhone

Un raport arată că Samsung ar avea, în sfârșit, câteva detalii despre lansarea și noutățile pe care le aduce pe piață, odată cu noului telefon misterios Galaxy X.

În 2017, Samsung confirma că lucrează la un telefon cu ecran pliabil. În acel moment, un executiv al companiei a spus că cel mai probabil noul smartphone va fi lansat în 2018, însă un raport îl contrazice. Asta pentru că a lăsat de înțeles că telefonul își va face apariția în 2019.

Compania este cunoscută pentru grăbirea lansării noilor produse, însă s-ar putea ca de data aceasta să acorde mai multă atenție lansării noului Galaxy X.

Potrivit acestui raport, telefonul va avea un ecran de 3,5 inci pe exterior și echivalentul a aproximativ două ecrane de 3,5 pe interior. Când se deschide, suprafața totală a ecranului va fi de circa șase inci. Ideea este cât se poate de așteptată pe piață, iar Galaxy ar putea fi impresionant dacă Samsung reușește să folosească un panou OLED pliabil, astfel încât să nu existe nicio „cusătură” în care să fie plasată balamaua.

Chiar și așa, nu mulți sunt încântați de Galaxy X. Asta pentru că va fi un dispozitiv grosolan, mare și cu un aspect ciudat. Chiar și așa, raportul dovedește că Samsung este încă faza incipientă în ceea ce privește Galaxy X. Însă a lăsat să se înțeleagă că lucrează la un design radical al noilor smartphone, care ar fi complet diferit față de tot ce am văzut înainte.

În plus, odată cu aceste brevete, designe-ul chiar ar putea fi diferit față de tot ce s-a văzut.Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite a acordat companiei o pereche de brevete pentru un ecran transparent.

samsung galaxy x

Astfel, un smartphone Samsung cu un display transparent ar putea lumina întregul ecran, fiind folosit ca un telefon obișnuit. Dar porțiuni ale ecranului ar putea afișa grafica, în timp ce alte porțiuni ar rămâne transparente. Rezultatul ar fi o experiență a realității augumentate.

Samsung a vorbit prima dată despre un display transparent pe deplin funcțional în 2015, iar de atunci a lucrat la această tehnologie. Însă, anii care au trecut au arătat că diverse companii lucrează la noi tehnologii, care nu văd niciodată lumina zile. Să sperăm că nu va fi și cazul Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: BGR