Samsung Galaxy S10: când va fi lansat viitorul flagship

Samsung Galaxy S10: când va fi lansat viitorul flagship

Abia ce am trecut de lansarea lui S9, că deja vorbim despre momentul în care Samsung Galaxy S10 va ajunge, la rândul său, pe piață.

Samsung Galaxy S9 a apărut de ceva mai mult de două luni, însă chiar și la vremea respectivă aveam știri despre modelul următor, Galaxy S10. Știrile despre acest smartphone apar din ce în ce mai des momentan, chiar dacă lansarea dispozitivului nu are loc în următoarele două-trei luni.

Lansarea viitorului telefon e unul dintre subiectele discutate în prezent, iar odată ce trecem în revistă informațiile existente, aflăm că s-ar putea să fie vorba de un nou decalaj al programului de lansare. Dacă Samsung Galaxy S9 s-a lansat mai devreme decât modelul S8, și de această dată s-ar putea să avem parte de o lansare timpurie. De data asta, însă, vorbim despre o lansare care ar putea să aibă loc în ianuarie 2019.

Decalajul ar avea legătură cu telefonul aniversar de la Samsung, care ar putea să fie un dispozitiv separat de Galaxy S10. Firește, cele mai mari șanse pentru apariție le are smartphone-ul pliabil, despre care am mai vorbit în repetate rânduri. Dacă acesta ar avea lansarea la MWC 2019, atunci flagshipul din seria Galaxy ar avea nevoie de o lansare mai timpurie, astfel încât niciun telefon să nu știrbească din popularitatea celuilalt.

În ceea ce privește lansarea lui Samsung Galaxy S10, vorbim fie despre un eveniment dedicat găzduit de companie, fie de o prezență a sud-coreenilor în cadrul CES 2019. Cea din urmă ar fi o întâmplare relativ neobișnuită, deoarece Samsung nu a mai dezvăluit un smartphone de top în cadrul acestui eveniment de ceva vreme. Acest eveniment urmează să aibă loc între 8 și 11 ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: