Samsung anunță data de lansare pentru Samsung Galaxy S9

Samsung anunță data de lansare pentru Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 va fi, până la viitorul iPhone, cel mai așteptat telefon. Acum știm și când va fi prezentat oficial.

Samsung a obișnuit atât cu evenimente înaintea festivalurilor mari, cât și cu unele separate, în alte perioade. Acum se leagă, pentru lansarea Samsung Galaxy S9, de MWC 2018. În timp ce Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat cu eveniment propriu, se pare că pentru seria S încă menține obiceiul cu prezență în Barcelona.

Ultima informație despre lansare venea pe-o sursă neoficială și indica data de 26 februarie. Între timp, Samsung a trimis invitații oficiale și odată cu el a comunicat ziua: 25 februarie. Este încă un eveniment de tip unpacked. Astfel, 26 februarie rămâne prima zi de MWC 2018 (cu acces doar pentru presă). Cel mai probabil, va fi disponibil la standul Samsung doar din 27 februarie.

Designul nu se schimbă față de Samsung Galaxy S8, dar camera este cea mai lăudată până acum. Detaliile despre camerele foto au apărut pe site-ul companiei într-un articol despre noii senzori ISOCELL. După cum se vede și în vizualul creat pentru eveniment, tot camera este în centrul atenției. Samsung susține că un asemenea senzor permite camerelor să înregistreze full HD la 480 de cadre pe secundă. Același senzor ar trebui să aibă și funcția Super Phase Detection, care va oferi telefoanelor viteze mult mai bune de focalizare.

ComputerBlog scrie despre cum Samsung Galaxy S9, dincolo de cameră, va veni doar cu puține schimbări. Va avea un alt tip de ecran, mai rezistent, un alt procesor, memorii RAM mai rapide, stocare mai rapidă, baterie mai performantă. Mai rămân de aflat prețul Samsung Galaxy S9 și cum e versiunea Plus, dacă va mai exista una.

Dincolo de aceste detalii, Apple deja ar fi vândut câteva milioane bune de iPhone X. Deși erau estimări că va fi un eșec, 29 de milioane de unități livrate în trei luni pune compania americană destul de sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: