16 ian. 2018 | 17:09

Când se lansează Samsung Galaxy S9

ACTUALITATE
Când se lansează Samsung Galaxy S9

E o perioadă plină de zvonuri despre Samsung Galaxy S9. Cel mai nou privește data de lansare și MWC 2018 pare să fie perioada aleasă. 

Înainte de lansarea Samsung Galaxy S9, DJ Koh, președintele diviziei de telefoane, a confirmat că telefonul va fi dezvăluit în zilele dinaintea MWC 2018. Atunci vor fi prezentate versiunile disponibile, date de disponibilitate, dar și ce noutăți mai are compania pentru 2018.

Ultimele detalii le poți lua și ca pe o confirmare neoficială, pentru că vin dintr-o sursă care n-a prea greșit până acum. Încă din 2012, Evan Blass a oferit informații importante înaintea anunțurilor oficiale. Acum, el susține că data de lansare pentru Samsung Galaxy S9 este 26 februarie. Asta înseamnă cu o zi înainte de MWC 2018. Totodată, precomenzile pornesc pe 1 martie. În magazine, dar și la livrare, telefonul va fi disponibil din 16 martie 2018.

Ca specificații tehnice, te poți aștepta la un telefon cu cel puțin 4GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 64GB sau 128GB și un ecran Infinity cu raport 18,5:9 și o diagonală de aproape 6 inci. Samsung Galaxy S9 ar trebui să impresioneze însă prin performanța foto. Camera foto principală de pe Samsung Galaxy S9 va avea 12 megapixeli cu f/1.5, alături de alta cu același număr de megapixeli, dar cu f/2.4.

samsung galaxy s9 imagini render

Astfel, va fi replicat sistemul dual de pe Samsung Galaxy Note 8 și diferența de apertură ar putea arăta că este vorba de un teleobiectiv pentru al doilea senzor (cum are Apple pe iPhone 8 Plus și iPhone X). Sub acest ansamblu foto-video va fi senzorul de scanare a amprentei. Spre deosebire de greșeala de pe Galaxy S8, se pare că Samsung încearcă cu Galaxy S9 să nu mai murdărești sticla camerei când încerci să te autentifici.

Pe lista de specificații neoficiale pentru Samsung Galaxy S9 apare și butonul Bixby. Asistentul gândit de Samsung n-a fost prea popular printre utilizatori. Din fericire, va mai fi pe telefon și jack-ul de 3,5mm pentru căști, dar și slotul de card microSD.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele