Samsung Galaxy S9 promite o cameră foto cu funcții de top

Samsung Galaxy S9 e aproape de lansare, iar cel mai nou videoclip al companiei arată capacitățile și funcțiile îmbunătățite ale noii camere foto.

Din punct de vedere estetic, Galaxy S9 ar trebui să fie destul de similar cu modelul actual, Samsung Galaxy S8. Cu toate acestea, avem parte de câteva schimbări de design pe partea din spate, unde smartphone-ul va oferi un sistem de camere foto duale. Compania sud-coreeană a oferit și un teaser cu privire la noutățile pe care le va oferi acest sistem.

Sunt mai multe teasere adunate într-un videoclip care arată ce poate face noua cameră foto. Vrei să fotografiezi în condiții de lumină slabă sau ai vrea chiar să filmezi? Nu vei avea probleme. Vrei să fotografiezi în slow-motion? S9 e aici să te ajute. Vrei să ai parte de un Animoji ca pe iPhone X? Și sud-coreenii par să vină cu propria interpretare a acestei funcții.

În videoclip vedem și o mică reclamă la OIS, sistemul de stabilizare optică a imaginii, prezent și pe camera de pe Samsung Galaxy S9 și probabil îmbunătățit. Avem parte de slow-motion și de data aceasta, dar nu e foarte clar care vor fi progresele făcute aici; putem spera la filmarea la mai multe cadre pe secundă.

Teaserul arată și capacitățile de filmare în lumină slabă, exemplificate prin fotografierea unei căprioare, noaptea. Imaginea finală arată mult mai bine decât ai spera din partea unui smartphone.

Cu toate că telefonul nu aduce mari schimbări la exterior, la interior lucrurile stau destul de diferit, iar de asta ne vom lămuri cât de curând, având în vedere că telefonul urmează să fie prezentat publicului la MWC 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: