Samsung Galaxy S9 copiază de la iPhone X cea mai distractivă funcție

Samsung Galaxy S9 copiază de la iPhone X cea mai distractivă funcție
12:47 14.02.2018

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie. Odată cu un design nou, o cameră bună și Android Oreo va avea și o funcționalitate prezentă pe iPhone X.

Animoji a fost văzută drept o funcționalitate amuzantă, deși inutilă, cumva interesantă, deși puerilă. Totuși, asta a atras atenția asupra iPhone X. Samsung, pentru Galaxy S9, vrea să replice Animoji cu ceva și mai bun, și mai amuzanta, dar și mai „clonă”. Potrivit detaliilor de până acum, alternativa la Animoji de pe Samsung Galaxy S9 va avea un fel de emoji 3D care vor replica expresiile tale faciale.

Animoji, așa cum a venit pe piață, a devenit un selling point Steven Levy pentru iPhone X. , pentru Wired, a rezumat cel mai bine cazul: „[…] ce am ales a fost rahatul ăsta animat. […] iPhone X îți recunoaște fața și vocea și face un Animoji din ele. Deși frivol – și cumva amuzant, când descoperi chestia asta – aceste Animoji, de fapt, atrag atenția asupra celor mai avansat tehnologii din iPhone X”, a scris acesta în articolul de preview pentru iPhone X.

Deja e așteptat Samsung Galaxy S9 cu un sistem de autentificare bazat pe recunoaștere facială și scanare de iris, iar cu o alternativă Animoji intră și mai mult în zona iPhone X.

Samsung Galaxy S9 ar avea 3D Emoji cu o mulțime de personaje digitale care îți replică ție expresiile, îți preiau vocea și le vei putea trimite, foarte probabil, în aplicația de mesagerie de la Samsung și în alte aplicații de chat. Deocamdată, Animoji e închis în iMessage. Ca să trimiți altora, fără iPhone, trebuie să trimiți ca video.

[readmore]

Ca dotări hardware, Samsung Galaxy S9 ar avea și un difuzor stereo similar celui de pe iPhone X sau alte telefoane cu Android lansate în 2017. În loc să aibă două difuzoare, propriu-zise, folosește difuzorul de la bază și pe cel folosit în apeluri telefonice. Astfel, sunetul e stereo, deși difuzorul principal e mai puternic și sunetul nu-i distribuit egal.

În ceea ce privește copierea, e un fapt des întâlnit că dacă o funcționalitate are succes va fi preluată de alți producători. S-a întâmplat cu camerele foto duble, cu sistemul de notificări, cu încărcarea wireless sau cu interfața controlată prin gesturi. Când a fost lansat iPhone X am făcut o listă cu ce a împrumutat de unde.

Sursa: Phandroid
loading...