17 iul. 2018 | 07:30

Samsung Galaxy S10 va fi lansat în trei versiuni cu cel mult cinci camere

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10 va fi lansat în trei versiuni cu cel mult cinci camere

Samsung Galaxy S10 ar putea câștiga lejer titlul de cel mai așteptat telefon din 2019. Dat fiind că Galaxy Note 9 nu va fi atât de impresionant, atenția se mută pe celălalt model. Și încă mai sunt surprize.

Ultimele detalii despre Samsung Galaxy S10 cuprind numărul de versiuni, tipul de scanner pentru amprente, dar și diagonalele ecranelor. Astfel, Samsung n-ar folosi un senzor de scanare a amprentei în ecran așa cum ai văzut pe Vivo Nex. În schimb, altă tehnologie va fi utilizată de sud-coreeni.

Samsung Galaxy S10 ar avea un scanner ultrasonic, așa cum are Xiaomi Mi 8 Explorer. Astfel, acuratețea e mai mare și e mai ușor de folosit de către utilizatori. Mai mult, compania ar fi atât de încrezătoare în această tehnologie, încât a spus că dacă ar fi vrut senzori optici (ca cei disponibili acum, dar în ecran), ar fi folosit de acum doi ani.

Mai mult, vor fi trei versiuni de Samsung Galaxy S10. Da, nu două ca până acum, ci trei. Astfel, una va rămâne cu ecran de 5,8 inci și e de așteptat să fie cea mai ieftină. A doua va avea un ecran de 6,1 inci (mai puțin decât un Plus acum) și cea mai bună ar avea ecran de 6,4 inci. Cea din urmă e așteptată să aibă și cinci camere foto: trei pe spate, două pe față.

În ceea ce privește cele trei camere de pe spate, Samsung Galaxy S10 ar avea un senzor în plus pentru fotografii ultra wide. Senzorul ar fi de 16 megapixeli și camera ar fi folosită pentru poze în care vrei să cuprinzi mai mult (evident).

Celelalte două camere ar avea câte 12 MP, una cu unghi normal de cuprindere și a doua ar avea teleobiectiv. În cifre, conform informațiilor de până acum, camera clasică va avea un unghi de 77 grade, în timp ce cea wide va avea unghi de 120 grade.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele