Samsung Galaxy S10: noi detalii despre ecranul telefonului

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre ecranul telefonului

Samsung Galaxy S10 se îndreaptă către lansare, iar asta înseamnă că vom auzi din ce în ce mai multe despre viitorul telefon al sud-coreenilor.

Samsung Galaxy S10 mai are cam două luni până la lansarea de la începutul lui 2019. Am început să aflăm din ce în ce mai multe despre viitorul telefon, suficient cât să ne facem o impresie despre acesta. Fără doar și poate, va fi cel mai bun produs pe care l-a oferit Samsung până acum, iar compania își pune toate speranțele în acesta.

Probabil unul dintre cele mai speciale elemente ale telefonului va fi ecranul acestuia. Samsung a găzduit în zilele de 7 și 8 noiembrie conferința dezvoltatorilor, iar în cadrul acestui eveniment a dezvăluit mult-așteptatul telefon pliabil. Dincolo de asta, producătorul a oferit detalii și despre noile tipuri de ecrane pe care le pregătește, Infinity U, V, O și New Infinity.

Primele două ecrane vin cu crestături, iar asta i-a dezamăgit pe mulți dintre fanii companiei. Totuși, noile vești arată că ecranele U și V nu vor fi destinate telefoanelor flagship, ci altor modele de smartphone-uri din gama upper-mid-range.

Acum, IceUniverse, cunoscut pentru zvonurile pe care le oferă în ceea ce privește telefoanele Samsung, a oferit detalii cu privire la noul ecran al smartphone-ului. Știm deja că telefonul va avea ecran de tip Infinity-O, iar utilizatorul de pe Twitter susține că aceasta va fi o tehnologie pe care Samsung o va păstra exclusivă pentru ceva vreme.

Tehnologia noului ecran este cunoscută ca HIAA, sau Hole in Active Area – ”perforație în zona activă”. Samsung Display va crea aceste ecrane, pe care ne putem aștepta să le vedem și pe alte telefoane după cel puțin jumătate de an, dacă nu chiar un an. E foarte posibil ca și Note 9 să aibă parte de acest ecran, care să fie păstrat tot în formă exclusivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: