Samsung Galaxy S10 va fi disponibil și într-o variantă specială

Samsung Galaxy S10 va fi disponibil și într-o variantă specială

Samsung Galaxy S10 se apropie cu pași repezi de lansarea de la început de 2019, iar acum aflăm un nou detaliu despre telefon.

Samsung își pune toate speranțele în Galaxy S10, alături de telefonul pliabil. Mai ales când vine vorba de S10, ediția aniversară a seriei trebuie să fie una de succes și are toate șansele să fie, dacă ne uităm deja la ce știm despre smartphone.

Acum aflăm un nou detaliu despre designul telefoanelor. Știam deja că smartphone-ul va fi disponibil în culori diverse, între care chiar și clasicul verde de pe Galaxy S6 Edge. Samsung pare să pluseze și vrea să-ți ofere Galaxy S10 într-o variantă specială, cu spate de ceramică.

Varianta de ceramică a lui Samsung S10 va fi disponibilă în culorile alb sau negru. Producătorul de telefoane nu va fi primul de pe piață cu un astfel de design, dar intră într-un club select.

Pe scara Mohs, a durității mineralelor, ceramica este ceva mai jos decât diamantul și safirul. Asta înseamnă că ai de-a face cu un material care nu se zgârie ușor, așa că spatele telefonului nu se va umple de microzgârieturi. Pe de altă parte, ceramica e foarte fragilă, așa că dacă îți scapi telefonul pe jos, n-o să-ți meargă prea bine ziua de atunci încolo.

Noul telefon va fi disponibil în trei variante, iar una dintre noutățile importante va fi senzorul de amprentă. Modelele mai scumpe vor avea un senzor de amprentă pe ecran, pe care Samsung a întârziat să-l aducă pe telefoane. Modelul de buget, însă, ar urma să aibă un senzor de amprentă așezat lateral, sub butonul de power. Ai văzut deja o astfel de așezare în cazul lui Galaxy A7 (2018).

Citește și: