20 nov. 2018 | 14:40

Samsung Galaxy S10: prima imagine cu ecranul Infinity-O

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10: prima imagine cu ecranul Infinity-O

Samsung Galaxy S10 se îndreaptă către lansarea de la începutul lui 2019, iar acum avem ocazia să vedem prima imagine cu ecranul Infinity-O, care ar urma să fie folosit pentru acesta.

Ecranul Infinity-O este unul dintre cele patru tipuri de display-uri pe care Samsung le-a dezvăluit în cadrul conferitei dezvoltatorilor, la început de noiembrie. Samsung are soluții pentru ecrane crestate, pentru ecrane fără crestătură și pentru cele cu decupaj pentru camera foto. Dacă la conferință au fost prezentate doar contururile acestora, acum avem și ocazia să vedem un prim astfel de ecran.

Ecranul Infinity-O apare într-o imagine semi-cenzurată, dar e suficient încât să ne dăm seama despre ce e vorba. Decupajul apare în poziția pe care a sugerat-o Samsung în prezentări, iar asta înseamnă că nu mai ai de-a face cu o crestătură pe ecran. Evident, imaginea de mai jos trebuie tratată cu puțin scepticism, deoarece e destul de simplu să creezi un astfel de ecran, doar pentru o poză de rezoluție joasă.

samsung galaxy s10 ecran infinity-o

Pe de altă parte, având în vedere că e aproape sigur că acesta e tipul de ecran pe care îl va folosi Samsung Galaxy S10, nu e prea greu de crezut că imaginea este una reală, cu display-ul Infinity-O pe care îl va avea dispozitivul.

Samsung a găzduit în zilele de 7 și 8 noiembrie conferința dezvoltatorilor, iar în cadrul acestui eveniment a dezvăluit mult-așteptatul telefon pliabil. Dincolo de asta, producătorul a oferit detalii și despre noile tipuri de ecrane pe care le pregătește, Infinity U, V, O și New Infinity.

Primele două ecrane vin cu crestături, iar asta i-a dezamăgit pe mulți dintre fanii companiei. Totuși, noile vești arată că ecranele U și V nu vor fi destinate telefoanelor flagship, ci altor modele de smartphone-uri din gama upper-mid-range.