Samsung Galaxy A7 (2018) va fi mai performant decât te-ai aștepta

Samsung Galaxy A7 (2018) va fi mai performant decât te-ai aștepta
11:56 28.10.2017

Samsung Galaxy A7 2018 se pregătește să ne arate că ai multe motive să te orientezi către terminalele mainstream de la Samsung, în defavoarea Galaxy S.

Seria A de smartphone-uri de la Samsung nu a reprezentat neapărat un motiv de mândrie pentru companie din totdeauna. Inițial, a inclus niște terminale ieftine pe care operatorii ți le ofereau gratuit la prelungirea unui abonament. În ultimii 2-3 ani însă, calitatea finisajelor a crescut semnificativ, materialele folosite sunt mai atrăgătoare, iar modele precum A5 sau A7 au ajuns să fie sinomie cu un raport preț/performanță foarte bun.

Despre Samsung Galaxy A7 2018 existau zvonuri de câteva săptămâni, dar acum, gadgetul se pare că se află pe ultima sută de metri înainte de lansarea oficială. Acesta este și motivul pentru care a ajuns în baza de date a unui benchmark împreună cu toate specificațiile hardware aferente.

În trecut, s-a vehiculat că Samsung Galaxy A7 2018 va folosi același format de panou curbat pe margini Infinity Display precum Samsung Galaxy S8 sau S7. Includerea unui sistem de captură cu două camere este de asemenea pe listă. Partea ciudată este că, respectivele camere s-ar putea să fie instalate în față, pentru selfie-uri, în loc să le vedem pe spate.

Dacă detaliile vizavi de viitorul A7 de pe Geekbench se dovedesc a fi adevărate, terminalul ar trebui să fie construit în jurul unui panou full HD+ cu o rezoluție nativă de 2160 x 1080 pixeli. Ca referință, majoritatea telefoanelor lansate în ultimul an care au venit cu un raport de aspect de 18:9 au avut rame foarte subțiri pe laterale, spre inexistente.

Partea de procesare va fi asigurată de o combinație între un Exynos 7885 octa core tactat la 1,6GHz și 6GB RAM. Sistemul de operare preinstalat, din păcate, va fi bătrânul Android 7.1.1. Cu un pic de noroc, ar trebui să aibă parte de Oreo la câteva luni după lansare, dar oricum este frustrant să vezi că nu vine cu el din fabrică. Rămâne să vedem cât mai avem de așteptat până când Samsung Galaxy A7 2018 va ajunge în magazine. Nu este exclus să-l așteptăm până anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI