10 nov. 2018 | 09:58

Ce ecran ar putea folosi Samsung Galaxy S10 pentru o experiență inedită

ACTUALITATE
Ce ecran ar putea folosi Samsung Galaxy S10 pentru o experiență inedită

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare, iar odată cu conferința găzduită de producător, aflăm și ce tip de ecran ar putea folosi viitorul telefon.

Samsung a găzduit în zilele de 7 și 8 noiembrie conferința dezvoltatorilor, iar în cadrul acestui eveniment a dezvăluit mult-așteptatul telefon pliabil. Dincolo de asta, producătorul a oferit detalii și despre noile tipuri de ecrane pe care le pregătește, Infinity U, V, O și New Infinity.

Primele două ecrane vin cu crestături, iar asta i-a dezamăgit pe mulți dintre fanii companiei. Totuși, noile vești arată că ecranele U și V nu vor fi destinate telefoanelor flagship, ci altor modele de smartphone-uri din gama upper-mid-range. Dincolo de acestea, avem ecranul Infinity O, pe care Galaxy S10 l-ar putea folosi.

samsung galaxy s10 ecran

Acest ecran mizează pe un decupaj circular în partea din stânga sus a ecranului, pentru camera foto secundară. Astfel, dispare nevoia unei crestături pe ecran, iar acesta poate fi întins cam pe toată suprafața telefonului.

Știm deja că Samsung lucrează și la integrarea camerei foto sub ecran, iar asta s-ar putea întâmpla într-o generație următoare, cu ecranul New Infinity, dezvăluit de producător tot în cadrul conferinței anterior amintite. Sunt șanse mari ca tehnologia să fie implementată în 2020, la timp pentru S11.

Samsung Galaxy S10 vine și cu alte upgrade-uri, desigur. Senzorul de amprentă de pe spate este mutat pe față și integrat în ecran, iar scannerul de iris dispare de pe telefon. În plus, modelul de top ar trebui să aibă un sistem cu camere foto triple. De asemenea, un nou procesor, bazat pe procesul de fabricație pe 7 nm, va sta la baza noilor S10. Nu în ultimul rând, smartphone-ul va fi disponibil în cel puțin șase culori.